Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Law'ın kolunun kopmasına rağmen bilincinin yerinde olması iyi bir dayanıklılık başarısı gibi duruyor. :) Law'ı dayanıksız bulanlar vardı diye hatırlıyorum. :)

Bölümün ismine dikkat edilirse mangaka özellikle Korsan diye belirtmiş.Adam gerçek korsan.Bizimkilerde korsancılık oynuyor işte.Zoro bunun bilincinde bir adamdı mesela.Tayfa usoppun gidişine kadar tamamen oyun havasındaydı.Daha yavaş yavaş korsan oluyorlar.Bence luffy kk olduğunda anca bu süreç tamamen tamamlanacak.Bir tek Brook var korsan olarak gerisi hikaye.

dusau

Bölümün ismine dikkat edilirse mangaka özellikle Korsan diye belirtmiş.Adam gerçek korsan.Bizimkilerde korsancılık oynuyor işte.Zoro bunun bilincinde bir adamdı mesela.Tayfa usoppun gidişine kadar tamamen oyun havasındaydı.Daha yavaş yavaş korsan oluyorlar.Bence luffy kk olduğunda anca bu süreç tamamen tamamlanacak.Bir tek Brook var korsan olarak gerisi hikaye.
Brooku da korsandan saymam ben. Korsan dediğin çalar, çırpar, milletin ırzına geçer, iflahını keser. Düşene bir tekme de o vurur. Harbi düşününce bellamy gerçek korsan :D norlandın torununa yaptığı, luffy e yaptığı falan.
Bizim korsan kralı olacak luffy ise alo 149 ağlak prenses kurtarma hattı kuracak yakında :D

İnşallah uzun bir dof Vs luffy görürüz de uzun zamandır boş bölüm dediğimiz bölümlere katlamamiz in tadı çıkar

Graykhan

Bir yerde Bellamy,Dofun gayri meşru çocuğu çıkacak diye bişiler gördüm : ) Bellamy nin hayranlığını filan kan çekmesi 1. dereceden akrabalık şeklinde yorumlamış sanırım ilginç : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık