Brooku da korsandan saymam ben. Korsan dediğin çalar, çırpar, milletin ırzına geçer, iflahını keser. Düşene bir tekme de o vurur. Harbi düşününce bellamy gerçek korsan norlandın torununa yaptığı, luffy e yaptığı falan.Bölümün ismine dikkat edilirse mangaka özellikle Korsan diye belirtmiş.Adam gerçek korsan.Bizimkilerde korsancılık oynuyor işte.Zoro bunun bilincinde bir adamdı mesela.Tayfa usoppun gidişine kadar tamamen oyun havasındaydı.Daha yavaş yavaş korsan oluyorlar.Bence luffy kk olduğunda anca bu süreç tamamen tamamlanacak.Bir tek Brook var korsan olarak gerisi hikaye.
Güzel fantazi ,ama usopp ta anti yapışkan yoksa trebole dokunamaz.Trebolu Usopp vuracak beyler.Karşıdan karşıya nişancılık kapışması gibi bişey görebiliriz.
luffy tek atar dofa ))İnşallah uzun bir dof Vs luffy görürüz de uzun zamandır boş bölüm dediğimiz bölümlere katlamamiz in tadı çıkar
+1 bende öyle anladım sırf seçtiğim adamla aynı fikirleri paylaşmıyorum diye değerlerimden ödün verecek adam değilim gibi bir muhabbet geçiyor mangadaBellamy luffye vurur bence öyle olması lazım