Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayabilir abi. Tamam Shanksta çıkmaması benim için çok büyük süpriz olurdu ama kesin var denmesi daha saçma.
Haki ruh gücü ise, h.haki ruhu alev alev yanan çılgın delikanlılarda çıkıyordur e bu kadar çılgın ve çok miktarda ruh gücü olan adamda bi zahmet diğerleride olsun mantığı tamamen. Düz mantık biraz ama aksi şaçma geliyor işte

Haoshoku milyonda bir var. Diğer iki haki çalışarak açığa çıkartılıyor. Bu da demek ki iki haki herkeste var, kullanabilirsen. Kullanamazsın, gerek duymamışsındır, babam kullanıyordu bahanesi ardında ezikliğini gizlemeye çalışırsın. Bahane çok. Ama Haoshoku hakisi olup da diğer iki hakiyi ortaya çıkaramayacak kimse var mıdır? Sanmıyorum.

Haoshoku milyonda bir var. Diğer iki haki çalışarak açığa çıkartılıyor. Bu da demek ki iki haki herkeste var, kullanabilirsen. Kullanamazsın, gerek duymamışsındır, babam kullanıyordu bahanesi ardında ezikliğini gizlemeye çalışırsın. Bahane çok. Ama Haoshoku hakisi olup da diğer iki hakiyi ortaya çıkaramayacak kimse var mıdır? Sanmıyorum.
Aynen öyle olduğu zaten doğrulandı kral haki milyonda bir. diğerleri herkeste sadece seviyesi farklı(açığa çıkartılmamış olanda seviye 0 işte :D birileri bunada itiraz etmesin şimdi de )

Bölümün türkçesini okuduktan sonra insanların neden bellamy tayfaya katılabilir ihtimali üstünde durduklarını anlamadım. Smoker gayet anlaşılır bir biçimde çevirdiğini düşünüyorum. En azından aradaki dialogtan benim anladığım bellamynin bu benim son savaşıp derken burdan sağ çıkmayı planlamadıgını yada umursamadıgını bu saldırıyı dof a yapıcağını luffyede bu saldırının işleyişini biliyorsun yaratacağım açıklıktan faydalan dofa dokunabilirsem ne mutlu dokunamasamda sana yol açıcam der gibiydi bana katıldan çıkatımım bu. Oda aynı tekrarı ikikez yaptırır mı bilemeyiz tabi lawla luffynin ilk saldırısı gibi bu seferde bellamyle tekrarlayırmı muamma yada luffy bellamynin hayatını kurtarmak için saldırı dofa ulaşmadan gene bellamyi teklermi oda muamma ama başka bir konuya girmesse oda haftaya luffy vs dof başlangıcı gerçekleşecek hatta luffuyden karizma bir giriş bekliyorum

Haki ruh gücü ise, h.haki ruhu alev alev yanan çılgın delikanlılarda çıkıyordur e bu kadar çılgın ve çok miktarda ruh gücü olan adamda bi zahmet diğerleride olsun mantığı tamamen. Düz mantık biraz ama aksi şaçma geliyor işte
Haoshoku = Conquerer = Fetheden , yani çılgın olmak ile yada ruh gücünün fazla olması ile alakası olduğunu zannetmiyorum bu olayın. :) Nasılki bir insan güçlü bir lider olabilir, ama savaş gücü olarak yeteri kadar olamaz o misal. Bu özellik lider olan, fethetme yeteneği olanlarda oluyor büyük ihtimal. Yani kimisi daha iyi gözlem yapar, kimisi daha iyi savaşır, kimisi daha iyi fetheder. Bence herkesde haoshoku haki var, ama bunu kullanmak diğerlerine göre daha zor. Milyonda bir dendiğini bende duydum merak etmeyin, sadece bu seride söylenen şeylere artık güvenmemek lazım, çünkü Oda her söylediğini öbür gün değiştirebiliyor, 2 sene önce görünmez zırh denen haki 2 sene sonra evrim geçirip koyulaşıyor. :)

Haoshoku = Conquerer = Fetheden , yani çılgın olmak ile yada ruh gücünün fazla olması ile alakası olduğunu zannetmiyorum bu olayın. :) Nasılki bir insan güçlü bir lider olabilir, ama savaş gücü olarak yeteri kadar olamaz o misal. Bu özellik lider olan, fethetme yeteneği olanlarda oluyor büyük ihtimal. Yani kimisi daha iyi gözlem yapar, kimisi daha iyi savaşır, kimisi daha iyi fetheder. Bence herkesde haoshoku haki var, ama bunu kullanmak diğerlerine göre daha zor. Milyonda bir dendiğini bende duydum merak etmeyin, sadece bu seride söylenen şeylere artık güvenmemek lazım, çünkü Oda her söylediğini öbür gün değiştirebiliyor, 2 sene önce görünmez zırh denen haki 2 sene sonra evrim geçirip koyulaşıyor. :)
Çılgınlıktan kastım kişinin karakteri değil, hakinin fazlalığını anlatmak için kullandığım bir şeydi hacı. Lider olmakla fethetmekle alakası yok bence olayın, Luffy böyle bi karakter değil mesela. Tamamen ruh gücünün miktarı ile kişinin iradesi ile alakalı bi durum bence o kadar çok ki ruh güçleri istedikleri an dışarı salıp insanları bayıltabiliyor hatta etrafındaki nesnelere bile zarar verebiliyorlar.

Çılgınlıktan kastım kişinin karakteri değil, hakinin fazlalığını anlatmak için kullandığım bir şeydi hacı. Lider olmakla fethetmekle alakası yok bence olayın, Luffy böyle bi karakter değil mesela. Tamamen ruh gücünün miktarı ile kişinin iradesi ile alakalı bi durum bence o kadar çok ki ruh güçleri istedikleri an dışarı salıp insanları bayıltabiliyor hatta etrafındaki nesnelere bile zarar verebiliyorlar.
Mihawk'ın Luffy için sarf ettiği söz ; ''It's not devil fruit or cheap trick. One by one, he turns the people around him into his allies. More than anyone else sailing the seas that possesses the most terrifying power.''

Meali, Luffy'nin en güçlü yeteneğinin etrafındaki kişileri bir bir müttefiği haline getiriyor olmasından bahsediyor. Yani bu da bir bakıma en güçlü liderlik özelliği, bu sebeple ben Luffy'de haoshoku hakinin bu kadar kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Ace nitekim, bebe iken haoshoku kullanabiliyordu, çünkü ondada böyle bir liderlik özelliği var, marinefordda Oars Jr.'dan tut bir sürü müttefiği kendini kurtarması için dost edinebilmiş, lider olan kişilerde bu güç oldukça yüksek, Luffy gibi, Ace gibi, Shanks, Beyazsakal vesaire, bu kişilerde haoshoku normalden daha da kuvvetli oluyor, sebebi ise az önce anlattığım gibi çok çabuk müttefik kazanabilme yeteneği, liderliğin en üst seviyesine sahipler. :)

Etraftaki nesnelere zarar verme olayı tekrarlandımı bilmiyorum açıkçası, benim o konuda bir teorim vardı belki hatırlarsın, Shanks'ın Moby Dick'in ruhunu (Klabautermann) etkilediği yönünde. O sebeple gemide bazı çatlaklar oluştuğunu düşünüyorum açıkçası. :) Haoshoku kullanımını defalarca gördük, ve benim hatırladığım tek nesneye etki etme sahnesi gemi sahnesiydi nitekim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık