Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji bile dedim çünkü Sanji'nin k.hakisi daha iyi Zoro'dan.
Dof'un yaptığı da bir nevi tecavüz zaten.:ehe:

@Phoenix

İsmail hoşgeldin kardeşim nerelerdesin hiç göremedim seni.:D
Hoşbulduk Mustafa. Bir ara konuşuruz. Çok takılamıyorum şu ara. Şimdi gene çıkmam lazım.

Giderayak yorum da yapam :D

Amiral+Dof tarafından dayak yiyor, öyle ki basit bir dayak değil Dof hala mı kaçacak gücü var diyor.

Sonra Dof bunu bir daha dövüyor. Kurşunluyor falan.

Sonra şu an Dof ile dövüşüyor gene. Ve bu adamın meyvesi muazzam enerji yiyor buna dikkat etmek lazım. Bu dezavantaja rağmen bu kadar şeyi yapabiliyor bu adam. Dayanıklılık, meyve kabiliyeti ve bitiriciliği, zekası vs muhteşem bir adam Law. Ne Zoro'su yahu? K.hakisi Sanji'den bile kötü adam. Hala ne Sanji'si diyorlar. Sanji sezemediyse Zoro hiç sezemez yahu bunu anlamak için illa mangakanın Law'a yaptığı gibi Zoro'yu da mı tarumar ettirmesi lazım Dof'a? Tayfada Dof ile Law kadar dövüşebilecek Luffy harici adam yok. Ama Law'ın başarısını küçüp görüp yok oraya düştü yok buraya diyorlar :(

@Phoenix
Yazdıklarında çok haklısın diyerek uğurlayayım seni en iyisi.:ehe:

Şaka bir yana adam harbiden haklı beyler.:cool:

Ne Hancockta nede Chinjaoda k.haki gösterilmedi. Hatta 3 hakiyede sahip olduğu bilinen Rayleigh, WB ve Luffyden başka adam yok sanırım. Ayrıca hız konusunda Luffye aşık atabilecek adam sayısı 3-5 tane ya vardır ya yoktur. Dorikiside baya sağlam. Böyle bir adam atıyorum Yonkou Kaidonun adamı olarak karizma ve ciddi şekilde çıksa ne düşünürdün?
2 Haki'si olanda, üçüncü de olur. Tashigi de bile var, ...... (kafana göre doldur) niye olmasın?
Bu yorumuna forumdakilerin vereceği cevap. (Temsili değil).

Zamanında o dediğini ben çok söyledim de, hep aynı cevap geldi. Örnek;

"Koskoca Shanks iki Haki kullanabiliyor, ama Kenbunshoku Haki'si yok mu yani? Git işine."
Ben de bu konu hakkında seninle tartışmıştım. :/ Hatta çok iyi hatırlıyorum ben amirallerde k.haki vardır diyordum fakat sen gösterilmedi,o yüzden kesin değil gibisinden bir cevap vermiştin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık