Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey :D Luffy

Bellamy Dofa saldırır inşallah Dof Bellamy i öldürürür öteki türlü küçükte olsa tayfaya gelme ihtimali bile canımı sıkıyor asıl istediğim Luffy nakamamda nakamam dedikten sonra yukarı çıkınca Law ve Bellamy i öyle görünce ne yapar onu çok merak ediyorum

Bellamy'nin son sözü düşündürücü. "Bana Katıl" diyor. Luffy'e vurmak istiyorsa "dövüş benimle" demesi gerekiyordu bence. Yinede fazla umutlanmamak gerek.

Law'ın kol gitti ama hala ufak tefek dövüşebilir. Dof vs Luffy olur birebir araya giren olmaz. Bellamy ise Law'ın yardımlarıyla Trebol ile dövüşür büyük ihtimalle. Bellamy ne olursa olsun rakip olamaz Trabol'e ama Law'ın yer değiştirme tekniği ile zekası ile o açığı kapatır gibi.

Bellamy'nin son sözü düşündürücü. "Bana Katıl" diyor. Luffy'e vurmak istiyorsa "dövüş benimle" demesi gerekiyordu bence. Yinede fazla umutlanmamak gerek.

Law'ın kol gitti ama hala ufak tefek dövüşebilir. Dof vs Luffy olur birebir araya giren olmaz. Bellamy ise Law'ın yardımlarıyla Trebol ile dövüşür büyük ihtimalle. Bellamy ne olursa olsun rakip olamaz Trabol'e ama Law'ın yer değiştirme tekniği ile zekası ile o açığı kapatır gibi.
Yapmayın be Luffy saldırsın işte.
Onun Dof'a saldırması demek, amanın; hayal gücüm yetmiyor. O salak tayfada demek gibi bir şey.
Usta Bellamy Luffyde saldırsa Dof'a da anında oyun dışı kalacak zaten yarı ölü bide trebol filan olayları zor.

Yapmayın be Luffy saldırsın işte.
Onun Dof'a saldırması demek, amanın; hayal gücüm yetmiyor. O salak tayfada demek gibi bir şey.
Usta Bellamy Luffyde saldırsa Dof'a da anında oyun dışı kalacak zaten yarı ölü bide trebol filan olayları zor.

Ya diğer türlüde yarım Law ile Trebol vs atacak buda zor bir şey baya. Robin falan geliyordu en son acaba o mu yardım eder.

dusau

Trebol logia, b hakîsi olmayan dokunamaz. Muhtemelen zoro picayı tekleyip gelene kadar(eğer kaybolmazsa yolda) trebolu tutacaklar.

Ya diğer türlüde yarım Law ile Trebol vs atacak buda zor bir şey baya. Robin falan geliyordu en son acaba o mu yardım eder.
Yarım Law da fark eder mi yarımlığı? Sadece o kanayan kolu durdurabilecek süreyi bulması gerek.
Yoksa Law için Trebol bana göre rakip değil, olmadığına gösterdi zaten tekini atarak. Ha tek kolla meyve kullanımı ne ölçüde etkilenir şuan önemli olan o? Tek kolada rahatça Room açabiliyorsa sorun olmaz bence.

Dusua;
Yo Law meyvesiyle mis gibi dokundu, dokunmakla da yetmedi 3 dakka felç etti. Şimdi de oolay mess'e bakar.

Law çolak kaldı daha ne olacak? Sanji bile bir bütün halinde kalmayı başardı :D
Law olmasa Sanji hollow misali gedikli olacaktı.Law'ın dövüştüğü adamla diğerlerinin dövüştüklerini kıyaslamamak lazım. Ayrıca tek atmak dediğin Law'ın Trebol'e yaptığıdır.:)

dusau

Law olmasa Sanji hollow misali gedikli olacaktı.Law'ın dövüştüğü adamla diğerlerinin dövüştüklerini kıyaslamamak lazım. Ayrıca tek atmak dediğin Law'ın Trebol'e yaptığıdır.:)
Dof ezdi resmen Lawı, zoro muhtemelen bundan daha iyi dayanırdı diyen çok çıkar bence.

Ayrıca trebol konusunda robin için dedim. B. Haki yoksa trebole dokunamaz. Bellamy de tek k haki sanırım o da dokunamaz. Kafa dede, çolak Law falan dokunabilir anca. Law da güçsüz düştü kolu gitti. Bu saatten sonra trebolu o da alamaz. Anca yardım gelene kadar oyalarlar bence

Bellamy bu saldırıda öleceğini bildiği için ve Luffy'nin kendisine karşılık vermeyeceği için bana katıl diyor. Son oyun tarzında bir şey.

Dof ezdi resmen Lawı, zoro muhtemelen bundan daha iyi dayanırdı diyen çok çıkar bence.

Ayrıca trebol konusunda robin için dedim. B. Haki yoksa trebole dokunamaz. Bellamy de tek k haki sanırım o da dokunamaz. Kafa dede, çolak Law falan dokunabilir anca. Law da güçsüz düştü kolu gitti. Bu saatten sonra trebolu o da alamaz. Anca yardım gelene kadar oyalarlar bence
Dof'a direnmek için iyi bir k.haki şart oğlu şart.Sanji'nin bile farkedemediği ipleri Zoro da farkedemez. Yenildi diye küçümsememek lazım Law'ı. Arc boyunca yaptıkları ortada.O kadar şeyden sonra hala dövüşebilmesi bile büyük bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık