Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Bana laf attığını mı zannediyorsun? Her konuda yorum atıp, her mesaja cevap veren bi klavye delikanlisını ciddiye almam bile ;)
Hayır sadece Akainuya laf attım verilen emri yerine getiren eğitimli bir köpek ismindende anlaşılacağı üzere. Kötü birşey de söylemedim aslında tabi senin gözünden farklı bir izlenim yarattıysa yada karakteri kendinle özleştirdiysen o kısmı bilemeyeceğim. :( Bu arada laf sokma amaçlı ";)" işaretini kullanan kaldı mı hala?

Her konuda her mesaja cevap vermiyorum. Sadece ilgimi çeken mesajlar.. Konu kişilikten açılmışken Akainu'dan bahsetmek olmaz diyere daldım konuya. :/ Yoksa özellikle kişi seçip mesaj atmıyorum. :( Ve ayrıca "klavye delikanlısı" olayı gereksiz atar gibi durumlarda kullanılan bir kelimeydi bu gibi durumlarda da mı kullanılıyomuş? :/

Hayır sadece Akainuya laf attım verilen emri yerine getiren eğitimli bir köpek ismindende anlaşılacağı üzere. Kötü birşey de söylemedim aslında tabi senin gözünden farklı bir izlenim yarattıysa yada karakteri kendinle özleştirdiysen o kısmı bilemeyeceğim. :( Bu arada laf sokma amaçlı ";)" işaretini kullanan kaldı mı hala?

Her konuda her mesaja cevap vermiyorum. Sadece ilgimi çeken mesajlar.. Konu kişilikten açılmışken Akainu'dan bahsetmek olmaz diyere daldım konuya. :/ Yoksa özellikle kişi seçip mesaj atmıyorum. :( Ve ayrıca "klavye delikanlısı" olayı gereksiz atar gibi durumlarda kullanılan bir kelimeydi bu gibi durumlarda da mı kullanılıyomuş? :/
luffy'e köpek dersen altına ev adresini de yaz.;)
Ama senin yaptığında bildiğin kumpas kurmakmış lan baktımda:D

@Cool
O zaman Dof'u bu adadan sağ çıkaracak tek kişi herhalde amiral oluyor. Bu da şüpheli adamın hedefi belli.
Ahahahah ulan Dof gidici la ciddi ciddi. Tabii önce yenilmesi lazım.

Son sayfadan benim çıkarımım. Belamy'nin Dof'a dalacağı. "Aptallar aptalca şeyler yapar" dediği sahnedeki gülüşü. Ölmek için Dof'a saldırıyorum gibi bir şey.

Zaten bu sahneden hemen önce Luffy'senin için de Dof'un kıçına bir tekme atacağım demişti.Bunu duyduktan sonra harekete başlaması ve bana katıl demesi bunun kanıtı. Hatta Sümük Adam'ı bile yamultabilir. dof'tan sektikten sonra.

Bellamy Dof'a ciddi veya herhangi bir zarar verirse tuhaf ve saçma olacak bence.
Law bile zar zor hasar verebilmişken.
Normalde olması gereken Dof'un onu gelirken tutması veya ortadan ikiye ayırmasıdır.

Alpamis

Hala daha Law Luffy'nin dengi bir karakter şu an için Luffy fark yaratacak bir şey yapmadı. Ama yapmasını bekliyorum. Fakat zaten Law her ne kadar Luffy dengi bir karakter olsa da tayfaya gelebilirdi.

Luffy bu arc farkını koyacak Law'dan azıcık öndeydi şimdi fark daha da açılır. Bellamy tayfaya gelmez. Büyük ihtimal Bartolomeo'nun yanına kayacak. Luffy Fan Club'ın 2. adamlarından biri olur.

Dof ise yüzyılın dayağını yiyecek. Ama öyle böyle değil hani bildiğin kukla gibi olucak bence :D

dusau

Bellamy Dof'a ciddi veya herhangi bir zarar verirse tuhaf ve saçma olacak bence.
Law bile zar zor hasar verebilmişken.
Normalde olması gereken Dof'un onu gelirken tutması veya ortadan ikiye ayırmasıdır.
Trebol var daha. Sineği iki gözünün ortasından vuran adam bellamy'i mi vuramayacak. Bellamy nin dofa dokunması bile saçma olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık