Sonuç olarak ya Luffy hayvanımsı bir h.haki salıp Belammyi bayıltacak yada Belammy ölmekle ölmemek arası bir yerde kalacak. En kötü komaya girer.
La adam katıl bana diyor, Dof'a dalacak işte göz kırpıyor Luffy'e.+1 bende öyle anladım sırf seçtiğim adamla aynı fikirleri paylaşmıyorum diye değerlerimden ödün verecek adam değilim gibi bir muhabbet geçiyor mangada
Luffy Bellamy'den bir ders alıpta onu öldürecek mi bakalım. Bellamy Luffy ye yardım etmek istiyorsa bu tarz bir ders öğretebilir, Luffy rakibine çok merhamet gösteriyor bu onun güçlü olmasına engel teşkil eder bir bakıma.Bana da Bellamy luffy e saldırcak gibi geliyo, düşmanına merhamet gösterme gibi sözleri filan o duruma daha yakın sanki. Bakalım haftaya görüceğiz
Bencede Jinbei ölsün gitsin ya valla o sularda ki karaltı gölge ne çıkacak acabaLa adam katıl bana diyor, Dof'a dalacak işte göz kırpıyor Luffy'e.
Edit: Bölümü az önce okudum, Jinbei hala ölmemiş. Bit artık arkadaş bit yav, ne berbat kapak hikayesiymiş, boş sayfa çıkarsa daha iyi.
ölüp ölmemesi mesele değilde oldum olası şu jinbei benim gözümde ezik bir karakter hiç güçlü olduğunu falan sanmıyorum. Yıllardan beri korsan, kaptanı efsane bir adammış hala seviyesine bak.Bencede Jinbei ölsün gitsin ya valla o sularda ki karaltı gölge ne çıkacak acaba
Ace'e anca kafa tutuyor işte. Ne kadar güçlü olabilir ki? Ortalama aynı ezikliktelerdir bence.ölüp ölmemesi mesele değilde oldum olası şu jinbei benim gözümde ezik bir karakter hiç güçlü olduğunu falan sanmıyorum. Yıllardan beri korsan, kaptanı efsane bir adammış hala seviyesine bak.
Bende sevmiyorum zaten ondan ölsün gitsin diyorum hele tayfaya gelme olasılığı var ya o aklıma geldikçe uyuz oluyorum ...ölüp ölmemesi mesele değilde oldum olası şu jinbei benim gözümde ezik bir karakter hiç güçlü olduğunu falan sanmıyorum. Yıllardan beri korsan, kaptanı efsane bir adammış hala seviyesine bak.
Kapak hikayesi aşırı dandik ya, ben böyle bir saçmalık görmedim. Koskoca Jinbei, sıkılınca WB'nin gemisine çıkan, NW'de cirit atan adam, en basit şeylerde bile gözleri yerinden fırlayacak kadar şaşırıyor. Neymiş gökten kule gelmiş, Kaido'nun hayvanları bir adayı basmış vs, ya senin her gününün bu haberlerle geçmesi gerekiyor zaten, NW'desin la cehennem denilen yerdesin, anormal bir şey olunca gözlerin nasıl fırlıyor dışarı.ölüp ölmemesi mesele değilde oldum olası şu jinbei benim gözümde ezik bir karakter hiç güçlü olduğunu falan sanmıyorum. Yıllardan beri korsan, kaptanı efsane bir adammış hala seviyesine bak.