Chinjao dediğin adam, kendine güveni içine kaçmış, Garp'tan yediği yumrukla yılların acısıyla ve intikam arzusuyla mızıktayan, 3-4 bölüm deden bana ne yaptı diye gezen balonun tekidir. Bu adama ne maksatla kral haki vermiş Oda anlayabilmiş değilim zaten. Hak etmiyor kral hakiyi. Hangi kral haki sahibi bu kadar ezim ezim eziliyor. Adamların duruşunda bile asalet var. Hancock kral haki kullananlar arasında en ezik olarak gözüken karakter benim gözümde, onun duruşunda bile bir asalet var anadın mı
Dof dediğin adam da küçümsenecek bir adam hiç değil. Chinjao'yu gözü kapalı döver, Hancock'u da gömer. Bıraksan adamın amacı zaten kk olmak.
Seride kral hakisi göze batan iki kişi var bana göre : Hancock ve bundan daha da fazla olarak Chinjao.
Bunlara istisna olarak bakarsan serideki diğer kral haki kullanıcılarının muazzam yerlerde olduğunu görürsün zaten.
Zoro'nun kral haki konusuna gelince, seninle daha önce yaptığımız Zoro ve kral haki tartışmasında, sana Zoro'nun kral hakiyle ilgili olduğunu düşündüğüm bir video attım hatırlarsan. Aynı şekilde bir de Luffy'nin kral haki kullandığı bir video attım. Bu ikisi arasındaki farkı bana söyler misin dedim ?
- Cevap vermedin.
Bu şuna benziyor. Bir kızdan hoşlanırsın, onunla güzel vakit geçirirsin, aynı şekilde o da senden hoşlanır falan. Yani sevgili gibi yaşarsın ama adı konmamıştır

Aynı o hesap abi. Zoro'nun bu meselesinin adı konmadı sadece.
Senin durumun şu : Bu ilişkiye baştan karşısın