Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey :D Luffy

beyler Luffy Croco nun karşısına çıktığında şu anda bulunduğundan daha kötü bir durumdaydı ama şimdi Luffy dünyadaki en korkunç korsanlardan biri ve kötü jenerasyonun başını çekiyor yani yenememesi için bahane yok ilk seferde luffy herkese karşı bir dezavantajla başlıyor nedenini hala çözemedim o yüzden pek takılmamak lazım tayfanında dediği gibi o adadaki galibiyet kozu herkes için Luffy(Moria ile ilk karşılaştığında Moria yatarak pataklamıştı Luffy i)

Lufy'nin Enel'i yenmeside imkansızdı, hatta Croco'yu yenmesi tamamen imkansızdı ama yaptı, elini kolunu ıslattı sonunda yendi. Dof karşısında arkadaşlar Luffy'i çok eziyor. Luffy kk olmak istiyorsa ve Yeni Dünya'da ilerlemek istiyorsa artık bu shichibukai'leri aşması lazım. Teke tek de yenemeyecekse kk olmasına veya 1,2 arc sonra yonkou'lara, amirallere kafa tutmasına gerek yok.

Ben Luffyden bir süpriz bekliyorum ya. Luffy normalde yavaş yavaş vites atlatan bir tip öyle lönk diye en güçlü saldırısını atmaz. Ama şimdiden en güçlü saldırısı olsan ''Elephant gun'' ı 3 kere kullandı ve henüz asıl vs ye başlamadı bile. Demek ki yeni birşeyleri var ki kullanıp duruyor bunu. Bakalım altından ne çıkacak.

Unknown

Şuan bizim için Luffy nin yapacağı en güzel power up yeni bir düzen olucak..G4 diyerek efsane bir still geliştirmiş olmalı bu adam 2 yıl boyunca yapmıştır umarım..Ama ne olacağı konusunda hala aklıma birşey gelmiyor..

Şuan bizim için Luffy nin yapacağı en güzel power up yeni bir düzen olucak..G4 diyerek efsane bir still geliştirmiş olmalı bu adam 2 yıl boyunca yapmıştır umarım..Ama ne olacağı konusunda hala aklıma birşey gelmiyor..
Adam Gear-4 dese orda manganın bölümü bitse o 1 hafta içinde meraktan vefat ederim ben. Ama keşke olsa :D

Unknown

Adam Gear-4 dese orda manganın bölümü bitse o 1 hafta içinde meraktan vefat ederim ben. Ama keşke olsa :D
Elbette olucaktır :good: Umarım olur.. :/ Ama efsane bir sahne yaratılabilir.Büyük ihtimal Haki ile birleşmiş bir teknik olur..Şuana kadar hiç gerçek anlamda ciddileşmedi şöyle ağzını burnunu kırsalar derken birden flaş çaktı..Şimdi Luffy eğer Dofly ile kapışır öyle bir şansı olmayacak.Bu yüzden arkada bahseden arkadaşlar gibi ilk vs ler Dof-Law / Luffy-Trebol olur..Yine bizim eleman ciddiye almaz..Güzel tokatlanır..Law da bu arada yine ezilmektedir..Dofly Law ın fişini yine keser..Luffy nin tepesi atar oyalanıcak zama yok deyip G4 ile tekler vs Dofly nin karşısna geçer..

Eğer hemen Dofly vs Luffy olursa Luffy nin hırplanmaya vakti olmaz direk ölümcül yaralar alır..Ama bu şekilde Oda hem klasik uzatmasını yapar hemde Luffy i sinirlendircek bir durum oluşur..

Benim istemediğim olay kesinlikle Law vs Luffy olucak umarım bu şekilde uzatmaya gitmez Oda..

okuyorum da ne zamandır aynı şeyleri diyoruz. herkes de hemen hemen aynı fikirde. yani aynı düşünenler olarak ya 2 vs 2 bekliyoruz. ya da diğer fikir olarak alttan biri gelecek (Cavendish) o Trebol ile kapışırken Luffy Law vs Dof olacak diye tahmin ediyoruz. ama alttan Cavendish gelse bile Trebol'a ne kadar dayanır o da muamma. haki kullanıp kullanmadığını bile bilmiyoruz. Hakuba olsa bu bizimkilere de zorluk çıkartabilir. (yanlış hatırlamıyorsam o durumda bilinçsizce herkese saldırıyordu). kısacası yine de ben onun Trebol'a rakip olabileceğini sanmıyorum.

ben hala CP0'ı düşünüyorum. hatırlarsak Law CP0 için "onların olduğu yerde kötü şeyler olur" demişti. bu yüzden de sadece adaya gelip "yanlışlık olmuş, o haberler yalan" deyip geri gittiklerini sanmıyorum. ayrıca en önemli mesele Oda denen vatandaş var. bu adam herkesi ters köşe yapmayı çok seviyor bunu biz de biliyoruz. o yüzden Oda işin içine başka şeyler katıp da ortalığı karıştırabilir. neresinden tutsam elimde kalıyor. fazla düşünmekten beynim yanacak resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık