1) Luffy'den daha tecrübeliMesnetsiz bir yorum. Yenememesi gerçek bir neden söyleyebilir misin?
Sadece son madde için konuşayım.Mangaka mecburi olarak Law'ı dövdürttü.Çünkü Law çizik atmaktan biraz daha fazlasını yapabilseydi Dof diye birisi yoktu şu an.Law'ın meyvesi ters usta,isabet ettirdi mi Dof falan kalmaz ortada.1) Luffy'den daha tecrübeli
2) 3 hakide aktif şekilde kullanabiliyor
3) meyvesi Luffy'e tamamen ters
4) Luffy ile aynı seviyede denilen Law'ı dalga geçe geçe dövdü.
Umarım bu kadar neden yeterlidir.
Herşeyi iplerle kontrol edebilen adam krndi vücudunu da iplerle birleştirir diye düşünüyorum. Dofly kolay yenilecek adam değil.Sadece son madde için konuşayım.Mangaka mecburi olarak Law'ı dövdürttü.Çünkü Law çizik atmaktan biraz daha fazlasını yapabilseydi Dof diye birisi yoktu şu an.Law'ın meyvesi ters usta,isabet ettirdi mi Dof falan kalmaz ortada.
Herşeyi iplerle kontrol edebilen adam krndi vücudunu da iplerle birleştirir diye düşünüyorum. Dofly kolay yenilecek adam değil.
Yeterli bir neden değil. Meyvesinin ters olduğu haricinde diğer saydığın unsurlar Dof içinde dezavantaj olabilir. Law vs Dof çok büyük bir handikapla başlamıştı örnek olarak onu gösteremem ben ama tabiki Dof şuan daha güçsüzdürde demiyorum. Tabiki Dof daha güçlü ama senin bahsettiğin gibi arada uçurum yok.1) Luffy'den daha tecrübeli
2) 3 hakide aktif şekilde kullanabiliyor
3) meyvesi Luffy'e tamamen ters
4) Luffy ile aynı seviyede denilen Law'ı dalga geçe geçe dövdü.
Umarım bu kadar neden yeterlidir.