Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ölüm oyununu daha da zorlaştıracak.Size 1 saat süre veriyorum 1 saat içinde kuş kafesi daralacak ve adadaki herkes ölecek diyecek.Croconun luffye süre vermesi gibi.Beni 1 saat içinde yenmeyi başaramazsanız tayfanı unut diyecek.

Yada ikinci ihtimal tüm halkı ve tayfadan bazılarını yine kontrol edip luffy ve lawın üstüne salacak.

1) Luffy'den daha tecrübeli
2) 3 hakide aktif şekilde kullanabiliyor
3) meyvesi Luffy'e tamamen ters
4) Luffy ile aynı seviyede denilen Law'ı dalga geçe geçe dövdü.
Umarım bu kadar neden yeterlidir.
Sadece son madde için konuşayım.Mangaka mecburi olarak Law'ı dövdürttü.Çünkü Law çizik atmaktan biraz daha fazlasını yapabilseydi Dof diye birisi yoktu şu an.Law'ın meyvesi ters usta,isabet ettirdi mi Dof falan kalmaz ortada.

Sadece son madde için konuşayım.Mangaka mecburi olarak Law'ı dövdürttü.Çünkü Law çizik atmaktan biraz daha fazlasını yapabilseydi Dof diye birisi yoktu şu an.Law'ın meyvesi ters usta,isabet ettirdi mi Dof falan kalmaz ortada.
Herşeyi iplerle kontrol edebilen adam krndi vücudunu da iplerle birleştirir diye düşünüyorum. Dofly kolay yenilecek adam değil.

trafalgarlaw

Abi luffy dofu alamazsa 15 yıl daha sürer seri en azından lawla almalılar.

Herşeyi iplerle kontrol edebilen adam krndi vücudunu da iplerle birleştirir diye düşünüyorum. Dofly kolay yenilecek adam değil.
:good:

Dof u kişilik olarak sevmesemde (fakat tam bir korsan) öyle ha deyince dayak yiyen biri hiç ama hiç olmayacak.Ben vs nin çok çabucak biteceğini düşünmüyom uzar ama şuda bir gerçek Luffy de hakikaten çok fazla gelişti benim gözümde Luffy Law a denk dövüşen biri değil daha üstün savaş vasıfları olan biri.Bunun için bir çok sebebim var en bariz 2 örnek vereyim MF savaşında Luffynin kazandıgı deneyim ve 2 yıllık eğitim.Şöyle bir durum daha var Luffy ne kadar saf olsada aptallıgı tutsada dövüştüğü zaman herkes kabul ederki savaş ve stratejisi konusunda gerçekten uzman, bize öyle pata küte dalıyor gibi geliyor ama yaptıgı her hamlenin bir amacı var bunun en bariz örneği Lucci vs inde Luccy nin bir süre sonra ayarklarında meydana gelen hasar.
Dof vs Luffy savaşının kopma noktası Luffy nin potansiyeli, adamda korkunç bir potansiyel var haki bağlamında ve savaş bağlamında bu yüzden bizim şaşkın alacak.

1) Luffy'den daha tecrübeli
2) 3 hakide aktif şekilde kullanabiliyor
3) meyvesi Luffy'e tamamen ters
4) Luffy ile aynı seviyede denilen Law'ı dalga geçe geçe dövdü.
Umarım bu kadar neden yeterlidir.
Yeterli bir neden değil. Meyvesinin ters olduğu haricinde diğer saydığın unsurlar Dof içinde dezavantaj olabilir. Law vs Dof çok büyük bir handikapla başlamıştı örnek olarak onu gösteremem ben ama tabiki Dof şuan daha güçsüzdürde demiyorum. Tabiki Dof daha güçlü ama senin bahsettiğin gibi arada uçurum yok.

Teke tekte Luffy"de yenemez Doflamingoyu.Zaten o yüzden yanına Law"ı verdi mangaka.Tecrübe ve güç açısından ikisindende üstün.Law filan açığını biliyorsa anca öyle yenerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık