Law ölmez ama videodaki hale düşebilir.Ondan sonra da luffy gaza gelip Kokayı kullandıkça kullanır videodaki kurşun gibi.Bu videoyu attığın iyi oldu. Luffy Mingo'yu anlık patlamayla yenecek diyoruz da bu anlık patlamanın nasıl ve kim vasıtasıyla gerçekleşeceğini hakkında hiç konuşmuyoruz.
Ben bundan 1.5-2 ay evvel Law ölecek demiştim. Bu videoyu görünce de tekrar canlandı gözümün önünde olaylar. Tabi ki seride en dandik karakterlerin bile ölmediği gerçeği aklımda. Ancak bu durum için ancak Law gibi biri harcanır ya da kendini feda ederse Luffy Mingo'yu yenebilecek gücü ortaya çıkarabilir diye düşünüyorum. Sizce ne olur da Luffy anlık patlama yaşayıp Mingo'yu yenebilir ?
5 yıl ıkınsa yenemez mi yani buna mı katılıyorsun? Luffy dokunabildiği herkesi yenebilir ve bunuda dediğin gibi anlık patlamalarla yapar. Lakin 5 yıllık ıkınma abartınında abartısı. Dof çok güçlü gösterilmiş olabilir imba bir karakter değil sadece basamak.Kesinlikle katılıyorum dediğine. Ama neticede olan olacak, malum.. Kaçarı yok bu işin. Madem kaçarı yok biz de olacağını bildiğimiz şeyleri konuşalım dedim.
Luffy daha herşeyini göstermedi. Elbette ki başka teknikleri de vardır. Ama yine de bu teknikler Mingo gibi bir adamı devirmek için yeterli değildir bence. Luffy bu karşılaşmada Lucci vs. sinde düştüğü duruma gelecek. Gelmesi de lazım. Aşağısı kurtarmazİlk kez bir rakibi kral haki sahibi (Chinjao bunağını Luffy'nin rakibi olarak görmediğim için yazmadım). Bana kalırsa bizi şok eden bir olay olacak ki Luffy ya Allah desin. Yoksa olmaz bu iş.
Bu arc Oda'nın tabiri ile dönüm noktası olarak görülüyor. Luffy için dönüm noktasıda busoshoku haki patlaması olacaktır yüksek ihtimalle. En uygun rakip bana göre Dof. Mesela;Yok kardeşim 5 yıl değil tabi ki de.. Bu arc yenebilecek gücü olduğunu düşünmüyorum sadece.