Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu videoyu attığın iyi oldu. Luffy Mingo'yu anlık patlamayla yenecek diyoruz da bu anlık patlamanın nasıl ve kim vasıtasıyla gerçekleşeceğini hakkında hiç konuşmuyoruz.

Ben bundan 1.5-2 ay evvel Law ölecek demiştim. Bu videoyu görünce de tekrar canlandı gözümün önünde olaylar. Tabi ki seride en dandik karakterlerin bile ölmediği gerçeği aklımda. Ancak bu durum için ancak Law gibi biri harcanır ya da kendini feda ederse Luffy Mingo'yu yenebilecek gücü ortaya çıkarabilir diye düşünüyorum. Sizce ne olur da Luffy anlık patlama yaşayıp Mingo'yu yenebilir ?
Law ölmez ama videodaki hale düşebilir.Ondan sonra da luffy gaza gelip Kokayı kullandıkça kullanır videodaki kurşun gibi.

Luffy'nin Enel'i yenmesi cidden trollüktü ama Mingo'yu neden yenemesin? YA Mingo'yu abartıyorsunuz ya da Luffy'yi küçümsüyorsunuz.
edit: Bir avatar yapmanın zamanı geldi.

@Invictus Adam logia. Sonunda nasıl yumruğu indirdi? B. haki falan açtı herhalde bilmeden. Lastik diye yıldırma etki edebilmesi saçmalık. Evet kabul çoğu dövüşlerde hafiften bir zorlama var. Seinen manga okumuyoruz. Dert etmemek lazım.

Kesinlikle katılıyorum dediğine. Ama neticede olan olacak, malum.. Kaçarı yok bu işin. Madem kaçarı yok biz de olacağını bildiğimiz şeyleri konuşalım dedim.

Luffy daha herşeyini göstermedi. Elbette ki başka teknikleri de vardır. Ama yine de bu teknikler Mingo gibi bir adamı devirmek için yeterli değildir bence. Luffy bu karşılaşmada Lucci vs. sinde düştüğü duruma gelecek. Gelmesi de lazım. Aşağısı kurtarmaz :) İlk kez bir rakibi kral haki sahibi (Chinjao bunağını Luffy'nin rakibi olarak görmediğim için yazmadım). Bana kalırsa bizi şok eden bir olay olacak ki Luffy ya Allah desin. Yoksa olmaz bu iş.
5 yıl ıkınsa yenemez mi yani buna mı katılıyorsun? Luffy dokunabildiği herkesi yenebilir ve bunuda dediğin gibi anlık patlamalarla yapar. Lakin 5 yıllık ıkınma abartınında abartısı. Dof çok güçlü gösterilmiş olabilir imba bir karakter değil sadece basamak.

Usopp'un k.haki potansiyeli devasa gibi gözüküyor.2 tane önemli sebebi var:

1-Mesafe.

Mesafeye bakın.Çok çok uzak.Kinemon da belirtiyor zaten zorla seçilebiliyor saray bu mesafeden diye.

http://mangayurdu.com/One_Piece/758/8

Ama Usopp ta o mesafede auraları görüyor.Gan Fall belirtiyor Enel diğer rahiplerden daha geniş bir alanı sezebilir diye.Rahipler adayı sezebilirken Enel bütün ülkeyi seziyor.Çünkü seviyesi daha yüksek rahiplerden.

2-Auranın kime ait olduğunu bilmesi.

Luffy saraydaki sezdiği şeyin Caribou olduğunu bilmiyor,canavarı hissediyor musunuz diyor?

http://mangayurdu.com/One_Piece/650/9

Enel,Shura öldü diyor.Doğrudan kim olduğunu biliyor.Biri eksildi demiyor.Gene seviyeden kaynaklı.Enel bu türde en tepedekilerden,belki de en tepede.

http://mangayurdu.com/One_Piece/257/8

Usopp ne diyor? 'Onları görebiliyorum'.Ve mangaka çizmiş auraları.

Adamın haki potansiyeli devasa.

Yalnız k.hakiyi bilinçli şekilde kullanmaya başladığında direk bu seviye kullanamayabilir.O anki olay arkadaşını unutma korkusu ile gerçekleşmiş bir şeydi.Bilinçli bir şekilde o seviyede kullanması ciddi zaman alabilir.Takdir edersiniz ki Luffy'nin de haki potansiyeli devasa ama böyle diye birden en üst seviye kullanamıyor haki türlerini.Ama Usopp neticede o seviyeye ulaşacaktır.

Yok kardeşim 5 yıl değil tabi ki de.. Bu arc yenebilecek gücü olduğunu düşünmüyorum sadece.
Bu arc Oda'nın tabiri ile dönüm noktası olarak görülüyor. Luffy için dönüm noktasıda busoshoku haki patlaması olacaktır yüksek ihtimalle. En uygun rakip bana göre Dof. Mesela;

Yonkoular; 100
Amiraller; 92-93
Dof; 88
Luffy; 85

gibi bir puanlama yapabilirim kendi mantığıma göre. Ve kendisinin üst lvlde olan rakibinin meyveside çok acayip derecede ters Luffy'e. O yüzden Dof şuan en uygun rakip. Dof hariç yenebileceği başka rakip yok şuan çünkü diğerleri imba karakterler.

Dof hala kendinden taviz vermiyor çok ilginç. Usopp şaşırttı, seri boyunca 2. defa helal olsun dedim.
Bu bölümden sonra hareket başlıyor artık çok iyi.

@sword way

Luffy 3 tipte de yardıracak çünkü haki potansiyeli en yüksek olan o.K.hakiye yatkın olan Sanji olmasına rağmen Caribou'yu sezen tek kişi o idi.Zoro da b.hakiye yatkın olmasına rağmen büyük ihtimal Luffy kadar b.hakisi yoktur.

Sonra kendini çok kaptırma Zoro'nun h.hakisine.Bölüm 758 buna dair ibare yok.Sonra çıkmazsa üzülürsün hacı.Bana şimdi şurada burada var deme onların alayı çıkarım.Luffy'nin bizonu durdurması,kurtları bayıltması gibi bariz kanıtlar yok ortada.Ha ben çıkacağını düşünüyorum gene de ama çok kaptırma kendini derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık