Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Birleşebilir belki.Ama böyle yaparsa mangaka Law'ı gerizekalı gibi göstermiş olur.Adam intikam istiyor.Böldükten sonra kafasını veya kalbini al öldür.İplerle kendisinin kuklasını yapan adamın birleşebileceğini hesap edemeyip,Dof'u öldürmeyip,öylece bölüp bırakırsa Law cidden maldır.Ha şu var mangaka mantığı pek önemsemiyor bazen.Sugar saçma şekilde bayılıyor,Issho insanlarını önemsemesine rağmen meteor atıyor.Yapar mı yapar yani.
Zaten ben başından beri Law'a yendirteceğini düşünmüyordum.Bir şekilde son vuruşu Luffy yapacak.Yani Luffy açısından bir sorun yok.Law'ın ise alacağını düşünmüyordum.

Dofy istifini bozmamış diye Über süper adammı oldu :) Ahkam kesmekle gücün ne alakası var şimdi.
Hemen hemen bütün Arç bossları istifleini hiç bozmadan hava basmaya devam ettiler.
Hody Luffy balığın içinde çıkıp Kralı kurtarınca bile istifini bozmadı geri dönüp koltuguna oturdu.
Moria Luffy saldırırken bile istifini bozmadı sıkıntıdan esnemeye başladı.
Croco-boy İlk karşılaşmada kum saatini yere atarak " Al sana şu kadar zaman istediğin gibi saldır . Süre dolunca ölüceksin " diye hava bastı.
Korkaklığı Usoppla yarışan Spandam bile Balkondan istifini bozmadan ahkam kesmeye devam etti. Buggy bile Luffy kafesteyken istifini bozmuyordu.
Yani ahkam kesmek istifini son ana kadar bozmamak Serinin demirbaş hareketlerinden. Böyle yaptı diye Dofy çokda farklı değil.
Yine byük ihtimal dövüş Luffyle dofy arasında geçicek 3 raund diyebiliriz . İlk raundlar genelde Bosslar 2. raundlar saldırılarını çözmeye başlar karşılık verme. Birazda çene çalma. 3. Raund Gaza gelmiş şekilde bir güç patlamasıyla bossu indirme ile biter .

Ayrıca Doffy benim kanaatimce Güç sıralamasında Amiralin hemen altında yer almıyor. Son ve amiralle esit dövüşebilen bir karakter var görmediğimiz ve bu karakter Shub. son basamağı. Yani gidişata göre değerlendirirsek Doffy bu adamın altında yer alıyor.

Doflamingo"nun seride gözüktüğü tarih 2002.12 sene olmuş.Eiciro Oda"nın en uzun süre sakladığı karakterlerden biri.Aynısını diğer arclar"da gördüğümüz düşman karakterlerin hiçbirine yapmamış.Yıllarca sakladığı bi karakteri Crocodile,Moria,Lucci bi çırpıda harcayacağını zannetmiyorum.

Süreyle güç orantısı kuracaksan En Başı oynayan yine Dofy olmaz.
Mihawk var Başta göründü ortada göründü sonlara dogru yine görücek Gösterme tarihiyle orantılıysa Über adam olmuş kesin. Crocoyu hapisten çıkartıp tekrar kullandı ve yeni dünyaya gönderip yine kullanmayı düşünüyor. Aynı şekilde Buggy Hapisten çıkarıp Shub. yaptı büyük ihtimal yine kullanıcak karakteri.
Serinin gidişatı belli Her basamak daha güçlünün ortaya çıktığı basamak oluyor. buna göre Düşünürsen Amirallere geçmeden önceki adam Dof değil. Yeni Shub olmuş eski bir korsan ve Amiral kolu almış biri

Doflamingo"nun seride gözüktüğü tarih 2002.12 sene olmuş.Eiciro Oda"nın en uzun süre sakladığı karakterlerden biri.Aynısını diğer arclar"da gördüğümüz düşman karakterlerin hiçbirine yapmamış.Yıllarca sakladığı bi karakteri Crocodile,Moria,Lucci bi çırpıda harcayacağını zannetmiyorum.
Sen ne kadar harcamayacak desen de bu zamana kadar Luffy için saklamış şimdi Luffy harcayacak hiç kurtuluşu yok ..

Sen ne kadar harcamayacak desen de bu zamana kadar Luffy için saklamış şimdi Luffy harcayacak hiç kurtuluşu yok ..
Abi yanlış anlamada bu mantıkla nasıl zevk alınır veya takip edilir seri:D
Ee Luffy kral olacak bu yarışın sonunda o zaman biz niye Kid Law Karasakal veya diğer karakterler için tartışmaya giriyoruz.
La niye burda Dof nasıl ineceğini; tatlı, sert tartışıyoruz sonunda inecek:D
Dofun özel olduğu çok açık ilk defa Luffy bi baş düşmanımızla teke tek değil birisi ile birlikte dalacak ne olsun Dof mu kral olsun:D

Abi yanlış anlamada bu mantıkla nasıl zevk alınır veya takip edilir seri:D
Ee Luffy kral olacak bu yarışın sonunda o zaman biz niye Kid Law Karasakal veya diğer karakterler için tartışmaya giriyoruz.
La niye burda Dof nasıl ineceğini; tatlı, sert tartışıyoruz sonunda inecek:D
Dofun özel olduğu çok açık ilk defa Luffy bi baş düşmanımızla teke tek değil birisi ile birlikte dalacak ne olsun Dof mu kral olsun:D
Luffy'nin adaya ayak basmasından önce bile belli olan bir durum bu: Luffy bossu döver, bir OP klişesidir. Arkadaşın mantığında bir yanlış yok. Diğer husus herkesin kendi zevk anlayışında bitiyor. Sonunu bildiğin bir filmi izlemek kimisinin hoşuna gider, kimisinin gitmez. :/

Luffy'nin adaya ayak basmasından önce bile belli olan bir durum bu: Luffy bossu döver, bir OP klişesidir. Arkadaşın mantığında bir yanlış yok. Diğer husus herkesin kendi zevk anlayışında bitiyor. Sonunu bildiğin bir filmi izlemek kimisinin hoşuna gider, kimisinin gitmez. :/
Kumadan da bu yüzden dayak yediler veya Ace bu yüzden öldü veya Magellandan bu yüzden ölümüne dayak yedi ve bir kaç örnek daha. Tabii bunlar ada sayılmaz :/
Şimdi Dofun dayak yiyeceği belli önemli olan o dayak yemedeki serüvendir. Ama önemli olan tabii anakarakter bossu döver:(
Benim karşı çıktığım bi kaç kelime ile olayı bitirmek tabi zevk meselesi bana bir şey demek düşmez

Dof vs Luffy,Trebol vs Law bekliyorum.

Luffy+Law vs Doflamingo olacağını sanmıyorum olursa çok az bir süre olur onda da Doflamingo çok yorulmaz sadece Law'ı paketler.

Özellikle Zoro'nun Pica karşısında 3 kılıç kullanmaya bile gerek duymamasından sonra Luffy vs Doflamingo olacağına inancım iyice arttı.

Dof vs Luffy,Trebol vs Law bekliyorum.

Luffy+Law vs Doflamingo olacağını sanmıyorum olursa çok az bir süre olur onda da Doflamingo çok yorulmaz sadece Law'ı paketler.

Özellikle Zoro'nun Pica karşısında 3 kılıç kullanmaya bile gerek duymamasından sonra Luffy vs Doflamingo olacağına inancım iyice arttı.
Usta Luffy orda ördek gibi bekliyecek miki Law anında paket olacak? Luffy Law vs Dof inkar edilemezki bizim ikili daha güçlü onun içinki Trebolü vermiş yanına + Lawı yormuş bir bir mangaka var elimizde.
Pica değil kıstas Vergo, Dof için tabii bu ne kadar gerçekçi tartışılır. Senin verdiğin örnek Sanji gibi olmuş bizimkinin hiç şansı yok o zaman.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık