Manganın türkçesini şimdi okudumda birşey farkettim, Law'ın o komik şapkasının bir olayı var diye düşünmüşümdür hep.. Şu belli oldu ki, şapkanın bir hikayesi varsa bu Corazonla tanışmasından öncesine dayanıyor ya da öylesine bir şapka olabilir bilemiyorum
Law'ın tayfaya katılma ihtimali yok, bunu kabul etmek neden zor geliyor anlamıyorum.
1- Adamın hayali yok. 13 yıldır Dof'tan intikam alma amacı güden bir ezik.
2- Adam TUHAF değil. Luffy tayfasına eleman alırken gücüne bakmıyor, tuhaflığına bakıyor. Zombiye gel tayfama katıl diyor vs vs.
3- Jean Bart ve Bepo'nun öleceğini düşünmek... Yanlış konu başlığında duruyorsun gibi geldi bana.
Law'ın tayfaya gelip gelmeme konusundan aşağı yukarı Dragonla aynı fikirdeyim. Maddelerin üzerinden yorumlayacak olursam,
1- Dediğin gibi adamın hayali yoksa yada tek amacı Doffyden intikam almak ise tayfaya gelmez bende böyle düşünüyorum ama fbler yeni yeni gösterilmeye başlıyor. Önceki söylemlerine bakacak olursak Corazondan dolayı başka bir amacıda olabilir gibi geldi bana ama gözünü intikam bürümüştür o ayrı bu noktada kesin kanıya varamıyorum.
2- Bu bakış açısına göre değişebilir ama tuhaflık bir kıstas ise Law bence gayet ilginç bir karakter ilk gördüğümden beri hep öyle düşünmüşümdür. En azından öyle komik bir şapkayla ortalıkta dolanan birinin tuhaf olma ihtimali çok yüksek bence
3- Bunun cevabı daha önceki yorumlarda bir nevi verilmiş zaten ama Law tayfaya katılacak olsa bile bu tayfasının katledileceği anlamına gelmez. Böyle düşünürsek yukarda arkadaşın dediği gibi Jinbei'ninde gelmemesi lazım gerçi onun gelmesi bile meçhul ama sonuçta Luffy'e söz verdiğini hepimiz biliyoruz
Amacım polemik oluşturmak değil. Yorumun üzerinden kendi düşüncemi aktardım. Sonuç olarak tek söyleyebileceğim flashbackleri tam görmeden gelecek yada gelmeyecek imkanı yok gibi kesin birşey söyleyemem. Ha 440bin belli ödüllü shici olması falan diğer çoğu üyeye kıyasla çok güçlü olabilir daha öncede söylediğim gibi bu saatten sonra Law gelmeyecekse bile onun gibi güçlü biri gelsin isterim..Brook gibi biri gelecekse kimse gelmesin daha iyi
hem WB Ace gibi bir azmanı kendi nakaması yapmış bizim Luffy'nin ondan neyi eksik