Ben yüzünü görürüz dedim.Sen ne sanıyordun?
Alma işi 8 sene.
Sen ne sanıyordun?
Ben yüzünü görürüz dedim.Sen ne sanıyordun?
Zoro alıcak zaten Yonkou'yu sende haklısın.luffy yonkoudan ancak ders alır
adam yanlış bir şey dememiş ki hemen zoroya vurdun olayı.sonra zoro fanları yine başladı muhabbetleri dönüyor.luffy için yonkou ile kapışmak daha erken.ilk olarak dofu sonrada tam anlamıyla amiral kadar güçlü birini tokatlaması lazım yonkou ile savaşması için.Zoro alıcak zaten Yonkou'yu sende haklısın.
Biliyorum ama bu adamın son zamanlarda ki yorumlarını okusaydın anlardın.Yoksa ne derdim olsunadam yanlış bir şey dememiş ki hemen zoroya vurdun olayı.sonra zoro fanları yine başladı muhabbetleri dönüyor.luffy için yonkou ile kapışmak daha erken.ilk olarak dofu sonrada tam anlamıyla amiral kadar güçlü birini tokatlaması lazım yonkou ile savaşması için.
Luffy'nin eğitimle ilgili olarak bir eksiği yok.Tek eksiği ciddiyeti bu da onu o durumlara düşürüyor.Law bile diyor bırak şu sığırıda yolumuza bakalım diyeValla luffyden 2yıllık antremandan sonra çok şey beklemişim ama tırt çıktı. yonkoulardan biri luffyi uykusunda dövermiş,Dofun kukla bile sineğe sie çeker gibi luffynin yumruğuna sie çekti. Gözünü seveyim bir luffy hard fanı atlayıp normal yumruklardan biriydi demesin, diyen olursada sanki Dof ultimate saldırısını kullandı da,alt tarafı kuklaydı. Saymadım ama luffy kaçıncı kez Dofu gebertecem şöyle edecem böyle edecem dedi ama rakip olmayı bırak temas bile edemedi
yazdıklarını okumadım birşey diyemem o yüzden.arada biz de kaynıyoruz o yüzden karşı çıktım o yorumuna.Biliyorum ama bu adamın son zamanlarda ki yorumlarını okusaydın anlardın.Yoksa ne derdim olsun