Ama Madao denilince akla gelen ilk sen olunca seni saymaya bile gerek duymadım ki.Biz demedin mi sen; Gutts, sen, Mystic, lufysan, Sword Way gibi bir grubu canlandırdın gözümde ben sizden değilim :S
Ama Madao denilince akla gelen ilk sen olunca seni saymaya bile gerek duymadım ki.Biz demedin mi sen; Gutts, sen, Mystic, lufysan, Sword Way gibi bir grubu canlandırdın gözümde ben sizden değilim :S
+1000000000Arkadaş neden şu konuda kaç sayfadır Enel ismi dönüyor bir türlü alamıyorum.Hakisiz gear2 siz Luffy'den 3 darbe yiyip bilincini kaybeden bir adamı ciddiye bile alma gerek yok bence.
Hayır orada law ı düşünmedim gözüme batan direk sanji oldu haksızlık yaptığınızı fark ettim direk daldım mevzuya Law konusunda aşağı yukarı benimde öyle ama siz sırayı abartıyorsunuzBen de neden sıralamalara laf atıyorsun diyordum Meğerse Law ile Luffy eşit görmediğimiz içinmiş ama Sanji'yi öne sürmüşsün güzel taktik
1. si belli yarışma mı olur ne diyorsun sen anlamadım ki.Ama Madao denilince akla gelen ilk sen olunca seni saymaya bile gerek duymadım ki.
Katılacak olan ilk yarışmacı olarak seni düşündüğümden.Bugün anlamanda sıkıntı var senin.1. si belli yarışma mı olur ne diyorsun sen anlamadım ki.
Olayı abartmıyorum aslında Sanji şu an novalar kadar güçlü değildir ve 2 yıldan sonra görünen kadarıyla Sanji ile Zoro arasındaki mesafe açılmış.O yüzden böyle bir sıralama yaptık ama sen nasıl düşünüyorsun ki?Hayır orada law ı düşünmedim gözüme batan direk sanji oldu haksızlık yaptığınızı fark ettim direk daldım mevzuya Law konusunda aşağı yukarı benimde öyle ama siz sırayı abartıyorsunuz
Ben bir şey düşünmüyorum çünkü güçlerini görmedikOlayı abartmıyorum aslında Sanji şu an novalar kadar güçlü değildir ve 2 yıldan sonra görünen kadarıyla Sanji ile Zoro arasındaki mesafe açılmış.O yüzden böyle bir sıralama yaptık ama sen nasıl düşünüyorsun ki?