Haklılık payı verip Naruto daha güzel demeye mi getirdin veya Sabo Zoro'dan güçsüz demeye mi anlamadım ama ikisi de garip durduBir ara forumda Sabo zorodan güçlü diyen bir arkadaş vardı narutoya filan başlamıştır herhalde..
Haklılık payı verip Naruto daha güzel demeye mi getirdin veya Sabo Zoro'dan güçsüz demeye mi anlamadım ama ikisi de garip durduBir ara forumda Sabo zorodan güçlü diyen bir arkadaş vardı narutoya filan başlamıştır herhalde..
arada 'değil' vardı düzeltiyorken onu da silmişim yanlışlıkla görüyor musun Allah'ın sevgili kuluymuş laf sokmak nasip olmadıZoro Sabo'dan güçlü olmasın o ?
Bir değil nelere kadir işte :Sarada 'değil' vardı düzeltiyorken onu da silmişim yanlışlıkla görüyor musun Allah'ın sevgili kuluymuş laf sokmak nasip olmadı
@Maru de Dame na Ossan
o tezi çürüyünce bırakmıştır diye düşünüyorum
cavendish kim ki luffy ve law'un dengi olsun ?Kapak çok güzeldi Cavendish Law Luffy ve Zoro üç aşağı beş yukarı birbirlerine denk adamlar yan yana.
Sabo dof'tan güçlü bence fuji'ye gelirsek ne kadar da amiral olsa yeneceğini sanmıyorum. kralın hakisi de vardır sabo da büyük ihtimalle ve kullanmasını da bililyordur o yüzden yenilmez . Denizcilerin hepsini de alamaz.Fuji'de kör bir dilenci olarak durmuyor ki.Adam amiral sonuçta.Sabo'da Dof ayarı bir adam.Fuji'yi zorlar,denk dövüşür fakat sonunda kazanan taraf Fuji olur bence.İşte Sabo saf haki duruyor.Sonrasında da mera mera'da ustalaşıcak.Çok sağlam bir seviyeye gelecek fakat şuan Dof ayarındadır.Gelişime çok açık bir adam ama şimdi amiral tokatlarsa birkaç seneye Yonkou falan dinlemez bu adam.
3 yıl önce 280 milyon ödülü olan, Hakuba formunda 2 kat daha güçlü olup arenayı 2 saniyede itinayla temizleyen bir eleman.cavendish kim ki luffy ve law'un dengi olsun ?