Neden adamı olmasını istiyor işte ?Dof adamı olmasını istedi kupa koltuğunu ona verebilirdi.
Dof Crocodile reyizin adamı olsun.Dof adamı olmasını istedi kupa koltuğunu ona verebilirdi.
Benim yorumum olmuyor işte bu.Serinin gerçeklerinden birisi oluyor.Kesmedi dersen senin yorumun oluyor bu.
Mangada gözüken şu. Dof Croco'ya saldırıyor. Kafasını kesiyor fakat Croco yaşamaya devam ediyor. Buradan çıkarılabilecek objektif sonuç nedir? Hiç seriyi takip etmeyen birine göstersen sahneyi kesememiş demek ki der. Çıkan sonuç kesemediği gerçeğidir.
Fujitora tokat manyağı yapar Sabo'yu.Sabo anca oyalar Fuji'yi.Sabo Amiral ile baş edemez diyenlerde vardı sahi.Haftalık ortaya çıkıp kayboluyorlar.Haftaya Sabo ölsün yine ortaya çıkarlar.
Benim kafamdaki şey, saldırının bu adama hiç değmemiş olduğu. Bu da ancak saldırı öncesi gelen bir şok dalgası ile olur. Wiper, Zoro, Sanji gibi canavarımsı güçteki adamlar bile, daha düşük voltajdaki saldırılarda bayılıyorlar. Pagaya gibi normal bir adam öyle bir saldırı sonucu ölmese bile, denizde boğulması gerekirdi. Fakat denizdeyken bilinci açıkmış, bir şekilde tekrardan yüzeye çıkmayı başarmış. Dediğim gibi Enel'in yıldırımı öldürmese bile, boğularak ölmeliydi.Adam nerede dalga geldi beni itti diyor? Veya dalga dan bahsediyor. Açıkla o zaman bizde öğrenelim. Paylaştığın manga sayfasında ben öyle bir ifadeye denk gelmedim.
O kadar kolay değil o iş sabo fuji'yi o ada da yenebilecek tek insan meyve'yi yedi diye demiyorum adam saf haki duruyor ve büyük ihtimalle kral haki'de çıkabilir sabo'da luffy'nin abisinden de bu beklenir .Fujitora tokat manyağı yapar Sabo'yu.Sabo anca oyalar Fuji'yi.
Fuji'de kör bir dilenci olarak durmuyor ki.Adam amiral sonuçta.Sabo'da Dof ayarı bir adam.Fuji'yi zorlar,denk dövüşür fakat sonunda kazanan taraf Fuji olur bence.İşte Sabo saf haki duruyor.Sonrasında da mera mera'da ustalaşıcak.Çok sağlam bir seviyeye gelecek fakat şuan Dof ayarındadır.Gelişime çok açık bir adam ama şimdi amiral tokatlarsa birkaç seneye Yonkou falan dinlemez bu adam.O kadar kolay değil o iş sabo fuji'yi o ada da yenebilecek tek insan meyve'yi yedi diye demiyorum adam saf haki duruyor ve büyük ihtimalle kral haki'de çıkabilir sabo'da luffy'nin abisinden de bu beklenir .