İmalar tırnak işaretleri falan sonra incitmedim şu an çok incindimBak ''Arkadaşım'' şunca yıllık forum hayatımda bir karıncayı bile incitmedim ben , amacım sadece ortamı yumuşatmaktı . Nasıl hedef ben oldum anlamadım![]()

İmalar tırnak işaretleri falan sonra incitmedim şu an çok incindimBak ''Arkadaşım'' şunca yıllık forum hayatımda bir karıncayı bile incitmedim ben , amacım sadece ortamı yumuşatmaktı . Nasıl hedef ben oldum anlamadım![]()
Sonuna trololololo mu yazması gerekiyor doctor??Bak ''Arkadaşım'' şunca yıllık forum hayatımda bir karıncayı bile incitmedim ben , amacım sadece ortamı yumuşatmaktı . Nasıl hedef ben oldum anlamadım![]()
Beğeneceğini biliyordumBana özel smile yapmışsın çok duygulandım![]()
Abi inan 4 yıldır ilk mesajım şu forumda kendimi savunmaya yönelik , haketmediğim bir ok alınca bende kırıldım . Amacım sadece onu belirtmekti tırnaklar ile . Kırdıysam özür dilerim .İmalar tırnak işaretleri falan sonra incitmedim şu an çok incindim![]()
4 yıldır forumu takip ediyorsun beni tanıyamamışsın :/Abi inan 4 yıldır ilk mesajım şu forumda kendimi savunmaya yönelik , haketmediğim bir ok alınca bende kırıldım . Amacım sadece onu belirtmekti tırnaklar ile . Kırdıysam özür dilerim .
Yok doc bunun türkçe eksikliği ile alakası yok feritin de yazdığı gibi yukarıda ferit'i tanımamandan ötürü geliyor yanlış anlaşılma@ Sengoku ; reyiz türkçem fazla iyi olmadığı için olayları direk olarak anlıyorum ben , bu sebepten kaynaklanan bir iletişim eksiklği mevcut abi . Kusuruma bakmayın![]()
Neyse reyiz ortada yanlış anlaşılma olmuş hepinizden özür dilerim .Yok doc bunun türkçe eksikliği ile alakası yok feritin de yazdığı gibi yukarıda ferit'i tanımamandan ötürü geliyor yanlış anlaşılma.
Dostum önce biraz sakin ol, her denilene kafanı takma ardından bir avatar yap kendine. Böyle avatarsız üyelerde her an banlanmaya hazırım gibi bir görüntü var birde üstüne lan falan gelince tehlikeli sulardasın yanibeyler kusura bakmayın hitap şeklim yanlıştı ama cok sıktılar sürekli her eleştriye begenmiyorsan okuma falan gibi abuk sabuk cevaplar veriliyor forumda manga'nın iyi yanlarını överiz kötü yanlarınıda söyleriz forum sonuçta burası
Senden böyle bir tepki beklemiyordum :TYaptığın eleştiri değilki.Sıkıntı o.Ve sana okuma diyenler haklı.Kusura bakmada çok saçma şeyler söyleyip atarlanıyorsun.Beğenmiyorsan okumazsın kimse senin triplerini çekmek zorunda değil her hafta ? Belliki rahatsız olmuş Baki da bozz.OP hep böyleydi.Hikaye ön planda her zaman.