Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hareketini savunmuyorum ama yaptığı şey korktuğu için kendi kendine yalan söylemek. O durumdaki insanlar genelde böyle şeyler yaparlar. O bahaneleri başkalarına sunsa bende aynı şekilde tepki verirdim ama kendine bahane uydurup suçu diğerlerine atması aslında kaçmak istemediğinden yaptığı şeyler. İçten içe durumun farkında ama adam korkak :D Yine nihayetinde dayanamayıp dönecektir zaten.

Ek olarak bezeri olay gerçek hayatta başına gelse çoğu kişi geri bile dönemez bence. Hatta bu karaktere sövenlerin birçoğu benzeri durumda aynısını yapardı bana kalırsa..
Bağlı olduğu tayfa bunu umursamazken, "Saçma sapan kahramanlıklar için kendimi öldürtemem" diyen bir adamın o tayfada yeri yoktur. Kendini hiçbir şekilde aklayamaz.

Unknown

Tek atma mevzusu biraz karışık bir durum, Leo'nun yapması gerekeni en başında Usopp'ya yaptırtmamak Oda'nın batırdığı diğer bir konu zaten. Ama şu anki durumda bu dediğimiz de o kadar kolay değil. Zehirli üzüm Sugar'ın elinde ve olanı biteni anlamış vaziyette görünüyor. Eğer rastgele bir yere atıp, attığı yerde de Usopp'ya denk gelmezse bu işte yatar. Usopp daha farklı ve "göze hoş gelen" bir stratejiyle işi halledecektir ancak Usopp işte pek emin olamıyorum.
Usopp ve haki?.. Olabilir de, gene de kurtarmaz bence.

Neyse bu kadar Usopp yeter, sinirlerim gerilmeye başladı. Malland için bu kadar konuşmaya değmez sonuçta.
Üzüm mevzusu zaten en baştan safca bir plandı sonuçta cüceler kurdu :D Benim dediğim bayıltıcı toz yada ona benzer birşeyle tek atabilecek birşey %100 vardır..

Kurtarmaz da bir yerde açması gerekir bu adamın haki yi şuan bana baya uygun bir zaman gibi gözüktü..Sonuçta lazımda bu adam haki..Ayrıca bu hafta buralar Hep Usopp yapabileceğimiz pek birşey yok :D

Bağlı olduğu tayfa bunu umursamazken, "Saçma sapan kahramanlıklar için kendimi öldürtemem" diyen bir adamın o tayfada yeri yoktur. Kendini hiçbir şekilde aklayamaz.
Tayfada yeri olmadığını söylüyorsun ama o adam bir sürpriz olmazsa tayfaya geri dönecek. Bu şekilde düşünenler çok fazlaysa eğer E. Oda'nın vay haline ^^

Üzüm mevzusu zaten en baştan safca bir plandı sonuçta cüceler kurdu :D Benim dediğim bayıltıcı toz yada ona benzer birşeyle tek atabilecek birşey %100 vardır..

Kurtarmaz da bir yerde açması gerekir bu adamın haki yi şuan bana baya uygun bir zaman gibi gözüktü..Sonuçta lazımda bu adam haki..Ayrıca bu hafta buralar Hep Usopp yapabileceğimiz pek birşey yok :D
Koca sayıda tek sayfayı konuşmakta pek sıkıcı geliyor, Kin var arkadaşı Kanjuro kaçmış, Zoro'nun gözü konuşuluyor hala belki gözünü açar falan diye. :fool:

Konuşmak istedikten sonra Usopp'tan daha fazla konuşulacak konu bulunur, yeter ki şu meymenetsizi konuşmayalım. :D

Unknown

Koca sayıda tek sayfayı konuşmakta pek sıkıcı geliyor, Kin var arkadaşı Kanjuro kaçmış, Zoro'nun gözü konuşuluyor hala belki gözünü açar falan diye. :fool:

Konuşmak istedikten sonra Usopp'tan daha fazla konuşulacak konu bulunur, yeter ki şu meymenetsizi konuşmayalım. :D
Diğer konular tek cümlelik bir kaç cümleden sonra biter ama Usopp öyle mi ? Herkes tüm öfkesini kustu bu hafta Usopp a :D

Neyse farklı konu olarak şu cücelerden herkes cebine 2 şer tane tıkıştırsın seri işte o zaman canlanır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık