Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Usopp'un
Allah evlerine ateşler salsın.
Duygularını sinesinde bıraksın.
Önünü kessin.
Bişi olmasına imkan vermesin :hhh:

Roronoa Zoro

Usopp'un karizmasını toplasa toplasa Revoler M1882 toparlar.

Diğer konular tek cümlelik bir kaç cümleden sonra biter ama Usopp öyle mi ? Herkes tüm öfkesini kustu bu hafta Usopp a :D

Neyse farklı konu olarak şu cücelerden herkes cebine 2 şer tane tıkıştırsın seri işte o zaman canlanır :D
Ben bu bölüm mesela Baby 5'i beğendim o gelse ortalık şenlenir hafiften; karakteri de biraz tuhaf, tam tayfalık. :ehe: Ama işte Dof'u bırakıp gelmez o üzücü bir durum :(

Bir de Kyros'un silueti gösterildi, değişik bir karakter çıkabilir Kyros. Kendisine de oldukça güveniyor ama işte adamın yaptığı tek ve en büyük hata Usopp'ya güvenmek... Yazık ya bölümde tüm umutlar Usopp karaktersizine bağlı, acıyorum heriflere.

Oda yazacağın senaryoya da çizeceğin Malland'a da... :of:

k8Triton

Arkadaslar luffy ilk sayfada picaya saldirdiginda terligine haki mi eklemis

Unknown

Ben bu bölüm mesela Baby 5'i beğendim o gelse ortalık şenlenir hafiften; karakteri de biraz tuhaf, tam tayfalık. :ehe: Ama işte Dof'u bırakıp gelmez o üzücü bir durum :(

Bir de Kyros'un silueti gösterildi, değişik bir karakter çıkabilir Kyros. Kendisine de oldukça güveniyor ama işte adamın yaptığı tek ve en büyük hata Usopp'ya güvenmek... Yazık ya bölümde tüm umutlar Usopp karaktersizine bağlı, acıyorum heriflere.

Bu bölüm cidden Usopp bölümü olmuş neresinden tutarsan tut ucu Usopp'ya bağlanıyor. Oda yazacağın senaryoya da çizeceğin Malland'a da... :of:
Baby 5 iyidir ya gerçektende tam tayfalık ve kırık ama dediğin gibi başı bağlı :D

O Kyros değildi sanırım kralın eski hali gibiydi bana Rogerın Rayleigh i davet edişini anımsattı daha çok..

Aynen her sahnenin sonu Usopp a bağlanıyordu.Oda nın planı belli de belki de bu kadar tiskinilceğini düşünmemiştir.

@kara
Robin olsaydı aynsını yine yapardı birşey değişmezdi ama Robinle kaçmaya çalışırdı.Onun karakteri öyle ama eğer Robine zarar verilseydi ve Robini hatırlasaydı daha değişik olabilirdi tabi..

Baby 5 iyidir ya gerçektende tam tayfalık ve kırık ama dediğin gibi başı bağlı :D

O Kyros değildi sanırım kralın eski hali gibiydi bana Rogerın Rayleigh i davet edişini anımsattı daha çok..

Aynen her sahnenin sonu Usopp a bağlanıyordu.Oda nın planı belli de belki de bu kadar tiskinilceğini düşünmemiştir.
Saç stiline tekrar baktım da Riku konusunda haklı olabilirsin.

Usopp'ya bağlanması karakter açısından güzelde sen o kadar şeyleri söyletip en sonunda Usopp'ya böyle laflar ettirirsen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim bende.

Ah şurada Luffy olsaydı da o kadar güvendiği adamının nasıl kaçtığını görseydi. Yazık ya tayfanın böyle haysiyetsiz bir karakter için kontenjanını harcaması israf, yazık günah.

Unknown

Saç stiline tekrar baktım da Riku konusunda haklı olabilirsin.

Usopp'ya bağlanması karakter açısından güzelde sen o kadar şeyleri söyletip en sonunda Usopp'ya böyle laflar ettirirsen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim bende.

Ah şurada Luffy olsaydı da o kadar güvendiği adamının nasıl kaçtığını görseydi. Yazık ya tayfanın böyle haysiyetsiz bir karakter için kontenjanını harcaması israf, yazık günah.
Luffy olsa pek birşey değişmez yine affeder onu Orada Zoro olucak.Böyle durumlarda güzel konuşuyor hele konu Usopp un haraketleri ise Bkz. Water 7.. Tutacak kılıcın kabzasını patlacak 2 tane adam ol ulan azıcık diyecek aklını başına getirecek :ehe:

Gerçekten bu hafta daha da merak ediyorum yeni bölümü ne olacak diye..Hiç olmadı Sanji yi falan göstersin havalı bir şekildede moralimiz düzelsin.

@zeff
Hala aynı durum söz konusu burda kızanların çoğu korktuğuna kızmıyor ki söyledikleri sözlere o cüceleri bıraktığı zor duruma ve herkesin ihtiyacı varken yaptığı haraketlere kızıyor.

Luffy olsa pek birşey değişmez yine affeder onu Orada Zoro olucak.Böyle durumlarda güzel konuşuyor hele konu Usopp un haraketleri ise Bkz. Water 7.. Tutacak kılıcın kabzasını patlacak 2 tane adam ol ulan azıcık diyecek aklını başına getirecek :ehe:

Gerçekten bu hafta daha da merak ediyorum yeni bölümü ne olacak diye..Hiç olmadı Sanji yi falan göstersin havalı bir şekildede moralimiz düzelsin.
Ya tamam Zoro olsun seni mi kıracam dostum, o güvenlerini ne kadar boş olduğunu görsünler de kim görürse görsün. :ehe:

Usopp şov okuruz herhalde. :artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık