Sanmıyorum. Oda sensei her zaman zoro ve luffy arasındaki gücü muğlak bırakmıştır ki tartışmalara konu olsun. Amiralle kapıştırırsa Zoro'nun luffy'den güçlü olduğu anlaşılır ve bu da olmaz.Amiralle bi tokuşturur belki
Sanmıyorum. Oda sensei her zaman zoro ve luffy arasındaki gücü muğlak bırakmıştır ki tartışmalara konu olsun. Amiralle kapıştırırsa Zoro'nun luffy'den güçlü olduğu anlaşılır ve bu da olmaz.Amiralle bi tokuşturur belki
Belki duvarların arasında olması zararına olur. Taşlarla alttan sıkıştırıp büyük saldırılar yapabilir. Ama açık bir alanda olsalar çöl gibi bir yerde hiç şans vermiyorum Picaya.iyide orjinal bedeni duvarlar arasında gizliyken hasar almıycaktır zoronun üstüne sürekli kayalar taşlar gelicek nereye kadar kesicekki sonuçta oda insan ha gözlem hakisiyle yerini saptayabilirse birşekilde yolunu bulup kesebilir ama genede kayaları bitarafa bırakırsak fiziksel olarakta saglam bir adama benziyor pica
Pica'nın nasıl bir gücü olduğunu net bilmiyoruz, o yüzden Zoro yener.Ulan adam nefes nefese kalmış bir zahmet artık zorlansın.
Aynen adamın stili bu. Birkaç kere korkup kaçmadan savaşamaz hastalığına yakalanmış o yüzden bişeyler yapmadan önce biraz kaçıp kendini zorlaması gaza getirmesi gerekiyor. Zaten Nami'yi saymazsak tayfadaki insan üstü gücü olmayan tek kişi bu herifUsopp'a nedense kızgın değilim.İlk kez chopperi bırakıp kaçmaya çalıştığında garipsemiştim.Sonradan alıştım.Gelip günü kurtaracaktır.Yüklenmeyin bu kadar adama.Yazıktır : )
Güçsüzlüğünden bahsetmesi için savaşması lazım canı yanıcak diye saklandığı yerden çıkmayıp direk kaçması vede o cüceler öyle saf yaratıklar bile hala peşinde oldukları şeyi savunup Usopp a güvenirken onun kaçması sinir bozucu.Sadece cüceler olsa herkes Usopp bağlı kalmış durumda ne kadar acı..Oda bu hafta Usopp'yu hedef tahtasına yerleştirmiş ancak hala bazı kesimler adamı koruma çabası içerisinde. Şener Şen misali topukları kıçına değe değe kaçarken ettiği lafların hiç bir açıklaması ve izahı olamaz. Önünde sana güvenen onlarca küçük peri katledilmiş haldeyken sen o lafları nasıl söyleyebilirsin ki. Luffy gibi güçsüzlüğüne hayıflanarak kaçsa belki bu kadar sert eleştirilmek yerine sevilecek duruma bile gelebilirdi. Ama Oda karakter sevilmesin nefret edilsin diye düşünmüş olacak ki bu tarz lafları ettirdi.
Anlaşılmayan nokta şurası. Kimse Usopp'un kaçmasına bir şey demiyor. O zaten alışıldık bir durumdu. Sorun olan, kaçarken söylediği şeyler. Luffy başkalarının ve hatta tanımadığı insanların hayalleri için kendi hayalinden vazgeçiyor, ölümüne savaşıyor. Usopp'un son sayfada söylediklerini tekrardan yazmayayım, sinirleniyorum zira.