Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'dan şiş şişsonşsdfgn saldırısıyla fabrikayla beraber Picayı kesmesini bekliyorum. Law'ın gocaman room ile adayı bölmesinden sonra Zoro'da en aşağı 2-3 semti bölmesi gerek.

Oda da aslında bunun göndermesini yaptı gibi. Zoro ''Bunların sonu gelmiyor, bir şeyler yapmam gerek'' dediğine göre o bir şeylerde geniş çaplı, güçlü bir saldırı olmalı. Yeni bir saldırı, teknik gelebilir Zoro'dan. :cool:

Oda da aslında bunun göndermesini yaptı gibi. Zoro ''Bunların sonu gelmiyor, bir şeyler yapmam gerek'' dediğine göre o bir şeylerde geniş çaplı, güçlü bir saldırı olmalı. Yeni bir saldırı, teknik gelebilir Zoro'dan. :cool:
bugün benimde aklıma geldi senin yazdığın , olabilir sağlam bi yeni teknik fena olmaz :a:

Denizde kum zoroda teknik zaten :D Her dövüş en az 2-3 farklı teknik kullanıyor.Yapar yine bir şeyler

Madao38

genel hatlarıyla ben de bir yorum yapıyım bari.

-ilk olarak zoroyla başlayalım. luffy zoro için hakisi var diyince dedim bu pica o zaman kesin logiadır diye, ama çevirmenin yaptığı bir kelime oyunuymuş meğersem. neyse yön duygusu zayıf olan birinin k.haki de master olması beklenemez heralde :) zoronun gerçek bedeni bulması biraz zaman alacaktır, bulunca da işini kısa sürede halledecektir.
-viola ablam da pek bir endişeli ya, bıraksana luffy gömsün yere işte dikenli adamı tek hamlede. zoro için endişelenebilir ama normal.
-kinemonun dof taklidi çok iyiydi belki bu şekilde büyük faydaları dokunabilir.
-doflamingo reyisin ya k.hakisi beklenenden çok zayıf ya da oda genel sıvamalarından birini yapıyo orda. ama genel olarak olayların farkına varmış gibi görünüyor.
-kyros abimiz de baldızıyla kayınpederini 10 yıl sonra ilk defa görüyor anlaşılan, ya da sadece kayınpederi de olabilir tam anlamadım. eğer kısa sürede insan olursa dofa ilk hamleyi kesin o yapacak gibi duruyor.
-franky adamın dibisin lan. yazacak bişey yok sana.
-robin abla napıyosun sen ya, küçücük çocuk, çıkarmışsın ellerini boynunu kıracağına üzümü yedirmeye çalışıyosun, sonrada oyuncağa dönüştün olmadı bu. ya da burda odaya kızmalıyız, abicim niye herşeyi zora sokuyosun sen, tamam sugarın inmesi dönüm noktası olabilir ama böyle şeylerle uzatmamalı. usoppa da kızmıyorum artık adamın karakteri bu, robini de hatırlamadığından kaçması çok normal görünüyo söz konusu usopp olunca. ama bir şey olacağı kesin ve usopp geri dönecek görevini yerine getirecek, yapmazsa ölsün zaten.

-son bişey söylemek istiyorum, ne viola ne de rebecca baby 5 gelsin bizim tayfaya, karakteriyle renk katacaktır :D
Bence tayfaya bi hizmetçi gerekli Baby5 gelsin ve bu açık kapansın hem karaketeride çok uygun bizim tayfaya :D

Roronoa Zoro

Enies Lobby'den sonra Zoro'nun karşısına dişli bi' rakip gelmedi değil mi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? (Bariz yenileceği durumlar kastedilmemiştir)

Red-Kit

usopp aynı gazla devam ediyor madem kaçacaksın bari suçu başkasına yükleme,cüceler orada yardım dileniyor usopp'ta arkasına bakmadan topukluyor.bu çocuk nasıl denizlerin cesur savaşçısı olacak merak ediyorum ilk günkü halinden hiçbir farkı yok yavaş yavaş korkularını yense seri içinde oda yok bir anda mı cesur savaşçı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık