Kara
oyuncakçı kız usoppa dokunsun ve usopu unutalım 

Yuh, orada Zoro'nun adı geçmiyor.
Son zamanlarda en güldüğüm OP sahnesi Donquemon oldu , herfi müthiş kılık değiştirmiş , saçlar felan .Gladius güçsüz değil ama dofu tanımamasına yok artık dedim.O yüzden gözümdende düşmedi değil.DoflaemonSonunda oda orjinal esprilerine tekrardan başladı.
Bellamyi adam yerine koymuyorlar ama adamda en azından k.haki var kinemonu görse herhalde dof olmadığını anlardı.Dofun as kadro güçlü ama adamlarda vizyon yok biraz mallık var açıkçası adam aldı gemiyi kuleye fırlattı![]()
Günün yorumu.Usopp seriyi bozma çık git yoluna artık küfürlerin üstadı oldun karasakal bile daha adam yanında savaşmasını biliyor en azından
Sogeking halini hatırlamaz bence çünkü Robin'i unuttu.Ah usopp vah usopp ulan biz taktik yapmıştır Sogeking olmaya gitmiştir dedik meğerse adam saf korkusundan ötürü kaçmış peh Sogeking olarak geri gelecek ama gidişi çok kötü oldu be nasıl toparlar bilemiyorum artık
Luffy'nin tavırlarıda çok fena, döveyimmi artık diyor![]()
law ile violet ne alaka nerden çıkardın bunu ?Law'ı epey kıskandım bu bölüm adam daha ne kadar karizma olacak.Olan sanjiye oldu.Violent'in sahibi varmış sanjinin yine eller boş kaldı Usopp diyecek hiçbir sözüm yok oda bu adamın çıkışını versin Tazminatı ben ödeyecem artık..![]()