Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Madao38

Bölüm çok güzeldi Oda keşke Robini değilde usoop denilen gereksizi oyuncağa çevirmiş olsaydıda o harbi gereksiz mahlukatı unutmuş olsaydık bi daha hatırlamamak üzere.

Gladius güçsüz değil ama dofu tanımamasına yok artık dedim.O yüzden gözümdende düşmedi değil.Doflaemon :D Sonunda oda orjinal esprilerine tekrardan başladı.

Bellamyi adam yerine koymuyorlar ama adamda en azından k.haki var kinemonu görse herhalde dof olmadığını anlardı.Dofun as kadro güçlü ama adamlarda vizyon yok biraz mallık var açıkçası adam aldı gemiyi kuleye fırlattı :D
Son zamanlarda en güldüğüm OP sahnesi Donquemon oldu , herfi müthiş kılık değiştirmiş , saçlar felan .

Usopp seriyi bozma çık git yoluna artık küfürlerin üstadı oldun karasakal bile daha adam yanında savaşmasını biliyor en azından

Ah usopp vah usopp ulan biz taktik yapmıştır Sogeking olmaya gitmiştir dedik meğerse adam saf korkusundan ötürü kaçmış peh Sogeking olarak geri gelecek ama gidişi çok kötü oldu be nasıl toparlar bilemiyorum artık

Luffy'nin tavırlarıda çok fena, döveyimmi artık diyor:D

Ah usopp vah usopp ulan biz taktik yapmıştır Sogeking olmaya gitmiştir dedik meğerse adam saf korkusundan ötürü kaçmış peh Sogeking olarak geri gelecek ama gidişi çok kötü oldu be nasıl toparlar bilemiyorum artık

Luffy'nin tavırlarıda çok fena, döveyimmi artık diyor:D
Sogeking halini hatırlamaz bence çünkü Robin'i unuttu.

Law'ı epey kıskandım bu bölüm adam daha ne kadar karizma olacak.Olan sanjiye oldu.Violent'in sahibi varmış sanjinin yine eller boş kaldı Usopp diyecek hiçbir sözüm yok oda bu adamın çıkışını versin Tazminatı ben ödeyecem artık..:of:
law ile violet ne alaka nerden çıkardın bunu ?

violetin gücü ile öğrenebileceğinden bahsediyor orda dof. akıl okuma falan bi ilişkisi falan yokki
sanjinin o hatun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık