Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 738: Trebol Kuvvetleri: Özel Yönetici Sugar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

@Sengoku
Akainu Sengoku kadar iyi kalpli biri değil, Sengoku'nun suratının ifadesinden belliydi yanlış yönlenmiş biri olduğu, Akainu değil. Onun gibi koltukta oturup masa başı iş yaptığını sanmıyorum. Aktif olarak devam ediyordur görevlerine.

@Sengoku
Akainu Sengoku kadar iyi kalpli biri değil, Sengoku'nun suratının ifadesinden belliydi yanlış yönlenmiş biri olduğu, Akainu değil. Onun gibi koltukta oturup masa başı iş yaptığını sanmıyorum. Aktif olarak devam ediyordur görevlerine.
Bende bu şekilde düşünüyorum akainu bi kenara çekilip arka palndan yöneticek bi adam değil aktifdir.

Üye silindi 789

Konu yine güç mevzularına döndü.Şu güç muhabbetleri yerine bu arc ile beraber birkaç teori üretsek daha güzel olur bence.

Beyler sizce Sanji'lere ne olacak.Adam en son Big Mom'un gemisine atarlanıyordu.Ben Fujitora'nın Big Mom'un gemisine saldırmasını bekliyorum.Ceasar'ın Big mom'un eline düşmesini istemez.Bizimkileri Big Mom'dan kurtarıp Ceasar'ıda denizcilere teslim eder.
Oyuncuklar insana dönüşünce kim durduracak diyorsanız.Bastille ve ekibi onlara yeterde artar bile.Bundan önceki arena turnuvalarında bana göre güçlü insanlar yoktu.Bu Mera Mera ödülü yüzünden güçlüler bu turnuvalara katıldı.

Konu yine güç mevzularına döndü.Şu güç muhabbetleri yerine bu arc ile beraber birkaç teori üretsek daha güzel olur bence.

Beyler sizce Sanji'lere ne olacak.Adam en son Big Mom'un gemisine atarlanıyordu.Ben Fujitora'nın Big Mom'un gemisine saldırmasını bekliyorum.Ceasar'ın Big mom'un eline düşmesini istemez.Bizimkileri Big Mom'dan kurtarıp Ceasar'ıda denizcilere teslim eder.
Oyuncuklar insana dönüşünce kim durduracak diyorsanız.Bastille ve ekibi onlara yeterde artar bile.Bundan önceki arena turnuvalarında bana göre güçlü insanlar yoktu.Bu Mera Mera ödülü yüzünden güçlüler bu turnuvalara katıldı.
Amiralde olsa gidip tek başına dalmaz herhalde o gemiye hele içerden sağlam adamlar filan çıkar amanın birde Big Mum çıkarsa hayalini gerçekleştirmeden gider diğer tarafa da bu mangaka adam öldürmeyi sevmiyor maalesef:(

@MoP
Naruto serisindeki kage'ler nasıl normal hallerde köylerinden ayrılmıyorlarsa, filo amirali de aynı şekilde marineford ve Mariejois arasında gidip geliyordur bence. Marineford'dan filo amiralinin ayrılması çok da iyi bir şey değil herşey oradan yönetiliyor. Çanakkale savaşının baş kumandanı Limon Wan Sanders, cepheye gidip de oradan birşeyler yapmaya başladığı için ne kadar çok kayıp verilmiştir ve daha az yetkide olan subayların fevri davranmasına sebep olmuştur. Akainu'nun hala Blackbeard gemi istediğinde olduğu gibi gemiyi kendisi ile birlikte götürecek kadar fevri bir adam olarak görmüyorum ben. Yonko'lar ile birebir savaş dahi olsa Sengoku'nun savaşta yaptığı gibi arkada kalıp yönetmesi gerekir savaşı. Ancak ve ancak son çare olarak kendisi dahil olmalıdır. İstediğin kadar güçlü olsun veya olmasın başkomutan sonuçta. Senin devrin bitti shirohige diyerek dalamaz artık mevkisinden ötürü.

Madem akainu'nun güçten düşmediği bu kadar hararetli bir şekilde savunuluyorsa, sengoku'nun da filo amirali iken gücü böyle savunulsaydı keşke.

Sanjiler,Big Mom'u oyalayacak,Zouya doğru yol alcaklar.Zouda Lawın tayfayla birlikte,Big Mom korsanlarlıyla hafif çaplı çatışma çıkçak.(Güçlüler dalmıyorlar)
Ardından Kaido gelcek,Big Momla kötü kötü bakışçaklar.(Sezar benim !)Konuşçaklar vs.
Ardından Luffyler ve müttefikleri gelcek.(Bartolomeo,Don Chınjao,SAbo...)
Kaido,Luffylere dalcakken bir rüzgar esçek,Dragon sahnede.HErkes kaskatı kesilcek.
Ardından Fujitora gelcek ve yine hemen onun ardından Akainu+Kizaru ve birçok koramiral gelcek.
Bunlar bakışçaklar uzun süre,sonnra konuşçaklar vs.(Dövüş çıkmıcak)
Ardından ne olur emin değilimde,Vegapuk gelip,Sezarı alabilir.
Oda ölüyormu noluyor öyle başka türlü göremeyiz o dediğin sahneyi

Biraz teori üretin bune , hadi ilki benden gelsin bence Sanji Bigmomun adamlariyla savaşmayacak.

Sengoku görevini bırakıp yerine veliaht olarak Aokiji yi seçti. Aokijinin lakabı belli zaten Tembel adalet :) Sengokunun seçtiği Aokiji gelseydi Marinenin başına dediğin doğru olurdu . Aktif görevden ayrılıp masa başı işi aynen devam ederdi.
Ama Akanui marine düzeninin işleyişinden hiç hoşnut olmadığını başa geçen Aokiji yi savaşarak indirerek gösterdi.
Bir nevi devrim ilan etti.
Sonra aldığımız bir kaç bilgiye göre marinede bir kaç değişiklik daha yapmış. Yeni amiralle denizciler dahada güçlendi gibi cümlelerde geçiyordu mangada.
Şahsi görüşüm şu anda Akanui bir Yonkou gücünde olduğudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık