Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 738: Trebol Kuvvetleri: Özel Yönetici Sugar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

İrade konusunda;
Luffy,Lucci ve Crocodile ile denk dövüşemeseydi irade sayesinde yırtamazdı yani Lucci ve Crocodile o zaman LUffyden güçlüydü ama yinde Luffy denk dövüşebildiğinden yendi.
ZAten CRocodile'ı yenen Luffy,Lucci ile denk dövüşemediğinden ilk başta dayağı yedi ondan sonra g2 ve g3'ü öğrenip,Lucci ile denk dövüştü.
Bir süre dövüşsede sonra sürekli yere yıkıldı. Adam hayatından 20 yıl veriyor ölecekti az kalsın Magellan la olan olaydan sonra yinede sonunda yaşıyor böyle bir açıklama bana pek makul gelmedi açıkçası.Zaten denk süren dövüş denilenler topu topu 15 dk sürüyor en fazla oradaki zamana göre. 15 dk içinde yenilip son saldırıyla olayı bitiriyorsan bence bunun farklı bir açıklaması olacak.

penaloope

Konu çok farklı yerlere sürüklenmiş gene :) bu forumu seviyorum..
Muhabbetinizi balla kesiyorum sn sayfada trebolun ayağindaki zinciri farkeden oldumu? Kölelikten azad edilmiş olmasi mümkün büyük ihtimalle Dof potansiyeli farkedip adamı yapmya karar vermiştir. Zaten hernekadar şerefsizin önde gidenide olsa adamda bi nakama kültürü var yani

penaloope

Bu sugarla alakali moriah benzetmesi çok hoşuma gitti.
Aklima şeyi getirdi paramecia tamam bir meyve türü ama kendi içinde tarz olarak bazi meyveler ayriliyor olabilir.mesela foxy'nin ve hancock'un meyvesinin kullaniş tarzi cok benzer ikiside ellerini bir şekle sokuyorlar ve pembe bir ışın çikiyor. Oyuzden bazi meyvelerin tarzinda bu anlaşma meselesi olabilir

ahahahaahah o spoilerler neydi ya!! kitap yazilacak spoiler okumustum :D
En son hatırladıklarım...

Luffy, Kral haki'li yumuklar ile Akainu'ya ne varsa geçirip öldüresiye dövüyordu.

Bir diğeri ise Ace'in öldüğü bölümün adı: "The Death of Portgas D. Ace"di hatırlarsan. Ondan sonraki bölümün adını ise "The Birth of Gol D. Ace" şeklinde bölüm ismi koymuşlardı filan :hhh:.

Sonraki sayfalara şöyle bir baktım da Yine luffy ve "Bal" konulu tartışmalara girilmiş. Sıkmadı mı artık yaa?

Roronoa Zoro

@Sengoku
Ace ölecek diyorduk Murat, ben, Smoker ve bi' kaç kişi daha, sanırım sen de vardın aramızda. Bölüm spoilerını yazınca kimse inanmamıştı, bildiğin kavga çıkmıştı forumda, adres vermeler falan hahahah.
Edit: Adres verme mevzusu başka bi' şeydeydi herhalde. :D Ama sağlam tartışma çıkmıştı.

En son hatırladıklarım...

Luffy, Kral haki'li yumuklar ile Akainu'ya ne varsa geçirip öldüresiye dövüyordu.

Bir diğeri ise Ace'in öldüğü bölümün adı: "The Death of Portgas D. Ace"di hatırlarsan. Ondan sonraki bölümün adını ise "The Birth of Gol D. Ace" şeklinde bölüm ismi koymuşlardı filan :hhh:.

Sonraki sayfalara şöyle bir baktım da Yine luffy ve "Bal" konulu tartışmalara girilmiş. Sıkmadı mı artık yaa?
Ben luffy Kizaruyu öldürüyor dediklerini hatırlıyorum :ehe: jet wume ha mı ne öyle ölümcül dehşet bir saldırı ismi bile koymuşlardı :hhh:

@Sengoku
Ace ölecek diyorduk Murat, ben, Smoker ve bi' kaç kişi daha, sanırım sen de vardın aramızda. Bölüm spoilerını yazınca kimse inanmamıştı, bildiğin kavga çıkmıştı forumda, adres vermeler falan hahahah.
Edit: Adres verme mevzusu başka bi' şeydeydi herhalde. :D Ama sağlam tartışma çıkmıştı.
Adres verme muhabbeti başka yerlerdeydi sanırım ama bu sabo öldü/yaşıyor muhabbetlerinden çok daha şiddetli tartışmalara girilmişti. Murat zaten ortalık kızıştırmaya oynuyordu :D. Gebersin gitsin zaten bir b*ka yaradığı yok şeklinde yorumlarını hatırlar gibiyim :D.

Ben luffy Kizaruyu öldürüyor dediklerini hatırlıyorum :ehe: jet wume ha mı ne öyle ölümcül dehşet bir saldırı ismi bile koymuşlardı :hhh:
Kizaru muydu acaba dediğim saldırılar :D. wume ha muhabbeti de mangavadisi'nin ileri görüş konusunda son düşman ile alakalaı şeylerden birisiydi sanırsam. Satır-sama olarak adlandırılan arkadaşımızın nick'i onlara itafen wume-ha olarak almıştı hatta :D.

Önceden fake spoiler çıkmasını isterdik güzel tartışmalara çıkardı boş yere umutlanırdık filan :D. Şimdi bir tane fake spoiler çıktı yorumlar spoiler ile alakası yok spoiler'da s*çmışlar tarzı isyanlarda üyelerimiz :(. Ne güzel işte. Bu fake spoiler'lar aslında bizi gerçek hayata hazırlıyorlar :D. Beklentilerimizi yükseltip beklentilerimizi karşılayamayan bölümler vererek.

Not: Son cümleme gerçek hayattan örnek vermem gerekirse= "Abi, Üniversitede kızlar teklif ediyormuş" :hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık