Roronoa Zoro
Sevmemeyle alakası yok şuana kadar görünen kadarıyla Luffy yardımsız absürtsüz dövüş almadı bunu eleştirmem gayet makul bir durum ( Bence )Luffy sevmiyorsun değil mi?Acaba niye
![]()
Sevmemeyle alakası yok şuana kadar görünen kadarıyla Luffy yardımsız absürtsüz dövüş almadı bunu eleştirmem gayet makul bir durum ( Bence )Luffy sevmiyorsun değil mi?Acaba niye
![]()
Yo kazandığı oldu ama eleştirmen tabii ki normal.Sevmemeyle alakası yok şuana kadar görünen kadarıyla Luffy yardımsız absürtsüz dövüş almadı bunu eleştirmem gayet makul bir durum ( Bence )
Luffy grand line a girince bence bal damlıyordu adamdanYo kazandığı oldu ama eleştirmen tabii ki normal.
Bir süre dövüşsede sonra sürekli yere yıkıldı. Adam hayatından 20 yıl veriyor ölecekti az kalsın Magellan la olan olaydan sonra yinede sonunda yaşıyor böyle bir açıklama bana pek makul gelmedi açıkçası.Zaten denk süren dövüş denilenler topu topu 15 dk sürüyor en fazla oradaki zamana göre. 15 dk içinde yenilip son saldırıyla olayı bitiriyorsan bence bunun farklı bir açıklaması olacak.İrade konusunda;
Luffy,Lucci ve Crocodile ile denk dövüşemeseydi irade sayesinde yırtamazdı yani Lucci ve Crocodile o zaman LUffyden güçlüydü ama yinde Luffy denk dövüşebildiğinden yendi.
ZAten CRocodile'ı yenen Luffy,Lucci ile denk dövüşemediğinden ilk başta dayağı yedi ondan sonra g2 ve g3'ü öğrenip,Lucci ile denk dövüştü.
En son hatırladıklarım...ahahahaahah o spoilerler neydi ya!! kitap yazilacak spoiler okumustum![]()
Ben luffy Kizaruyu öldürüyor dediklerini hatırlıyorumEn son hatırladıklarım...
Luffy, Kral haki'li yumuklar ile Akainu'ya ne varsa geçirip öldüresiye dövüyordu.
Bir diğeri ise Ace'in öldüğü bölümün adı: "The Death of Portgas D. Ace"di hatırlarsan. Ondan sonraki bölümün adını ise "The Birth of Gol D. Ace" şeklinde bölüm ismi koymuşlardı filan.
Sonraki sayfalara şöyle bir baktım da Yine luffy ve "Bal" konulu tartışmalara girilmiş. Sıkmadı mı artık yaa?
Adres verme muhabbeti başka yerlerdeydi sanırım ama bu sabo öldü/yaşıyor muhabbetlerinden çok daha şiddetli tartışmalara girilmişti. Murat zaten ortalık kızıştırmaya oynuyordu@Sengoku
Ace ölecek diyorduk Murat, ben, Smoker ve bi' kaç kişi daha, sanırım sen de vardın aramızda. Bölüm spoilerını yazınca kimse inanmamıştı, bildiğin kavga çıkmıştı forumda, adres vermeler falan hahahah.
Edit: Adres verme mevzusu başka bi' şeydeydi herhalde.Ama sağlam tartışma çıkmıştı.
Kizaru muydu acaba dediğim saldırılarBen luffy Kizaruyu öldürüyor dediklerini hatırlıyorumjet wume ha mı ne öyle ölümcül dehşet bir saldırı ismi bile koymuşlardı
![]()