Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 738: Trebol Kuvvetleri: Özel Yönetici Sugar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son hatırladıklarım...

Luffy, Kral haki'li yumuklar ile Akainu'ya ne varsa geçirip öldüresiye dövüyordu.

Bir diğeri ise Ace'in öldüğü bölümün adı: "The Death of Portgas D. Ace"di hatırlarsan. Ondan sonraki bölümün adını ise "The Birth of Gol D. Ace" şeklinde bölüm ismi koymuşlardı filan :hhh:.

Sonraki sayfalara şöyle bir baktım da Yine luffy ve "Bal" konulu tartışmalara girilmiş. Sıkmadı mı artık yaa?
bende özel mesajlarda shanks gelmez diyenlerle fena kapısmıstım :D konu yorumunada shanks ne yapıp eder gelir dedim,hiç unutmam 11 saat sonra spoilerda shanks geldi marineforda :flaugh: bir dahada p.mde kimse hakaret etmedi bana.acıktan eden az oldu cok şükür.şimdi zaten akıllandım yorumu atıp kacıyorum...

birde herkez dragonu getiriyordu,bende shanksten yanaydım,adamın biri zorla nickimi istedi,gercek dragon fanı degilim diye :hhh:

yinede forumdaki/forumlardaki en ateşli zamanlar; tobi-obito,sabo yasıyor yasamıyor durumlarıydı amanın:at:

bende özel mesajlarda shanks gelmez diyenlerle fena kapısmıstım :D konu yorumunada shanks ne yapıp eder gelir dedim,hiç unutmam 11 saat sonra spoilerda shanks geldi marineforda :flaugh: bir dahada p.mde kimse hakaret etmedi bana.acıktan eden az oldu cok şükür.şimdi zaten akıllandım yorumu atıp kacıyorum...

birde herkez dragonu getiriyordu,bende shanksten yanaydım,adamın biri zorla nickimi istedi,gercek dragon fanı degilim diye :hhh:

yinede forumdaki/forumlardaki en ateşli zamanlar; tobi-obito,sabo yasıyor yasamıyor durumlarıydı amanın:at:
Dragon'u da hatırlıyorum. İdam edileceği zaman rüzgar gibi sehpada beliriyorip o kılıçları tutuyordu, sengoku ile garp'la dalga geçip ace'i bir rüzgar gibi alıp kurtarıyordu oradan :D.

Marineford spoiler yorumları sabo'yu geçmiş olabileceği düşünüyorum ben melih abi. Tobi-obito konusunda bir yorum yok tabi :D.

@Dragon
Ben Shanks gelmez diyenlerdendim, Dragon gelir diyordum :D :utan:
Abi, shanks'in gelmesine bende imkân vermiyordum çünkü bildiğimiz kadarı ile bir yonko ile vs atıyordu shanks. Ve luffy'e verilmiş bir söz vardı. O söz gerçekleşinceye kadar shanks ile luffy'nin birbirlerini görmemesi gerekiyordu. Ama oda çok güzel işleyip shanks'i getirdi ve luffy'i aynı saniyelerde shanks'in görüş mesafesinden uzaklaştırdı. Çok iyi olmuştu yani. Dragon'un da gelmesi muhabbeti, böyle bir kargaşadan yararlanma düşüncemizdi zaten. Smoker ve dragon sanırsam gelmesinde bir mantık yok adamın denizciler ile birebir zoru yok devrim peşinde kendisi demişlerdi.

Roronoa Zoro

Abi, shanks'in gelmesine bende imkân vermiyordum çünkü bildiğimiz kadarı ile bir yonko ile vs atıyordu shanks. Ve luffy'e verilmiş bir söz vardı. O söz gerçekleşinceye kadar shanks ile luffy'nin birbirlerini görmemesi gerekiyordu. Ama oda çok güzel işleyip shanks'i getirdi ve luffy'i aynı saniyelerde shanks'in görüş mesafesinden uzaklaştırdı. Çok iyi olmuştu yani. Dragon'un da gelmesi muhabbeti, böyle bir kargaşadan yararlanma düşüncemizdi zaten. Smoker ve dragon sanırsam gelmesinde bir mantık yok adamın denizciler ile birebir zoru yok devrim peşinde kendisi demişlerdi.
Benim üşenip yazmadıklarımı sen yazmışsın. +1 :good:

jporta

luffy dofu yense bile amiral seviyesine cikmaz. ne yani sirf doflamingoyu yendi diye gidip akainuyla vs mi atabilecek saniyorlar anlamiyorum

Zamanında Sengoku, aktif görevi bırakıp da koltuğunda oturduğu için bir amiralden az görünüyordu(hatta hala öyle görünüyordur muhtemelen). 2 yıldır koltukta oturan akainu'nun da bu mantıkla güçten düşmesi gerekmez mi? Yani 2 yıl önce "neredeyse" denk olan aokiji'nin bacağını kaybetmemiş olsa şu anda yenebilmesi bile mantıksız değil benim gözümde.

Not: Ben zaten kişisel görüş olarakda 2 yıl önce en güçlü amiralin kizaru olduğunu düşünen birisiyim.

Akainu'nun mevcut amirallerden güçsüz olduğunu düşünüyorum ben jporta.
Güçlü demek istemiştir.

@jporta
Akainu şuan amiral olan adamlardan güçlü onun için onun yerine evet Luffy vs amiralin sonucu mangakaya ve şartlara kalmış olacak

Edit: Ciddiymiş ama nasıl Akainun güçten düştüğüne inanır orası ayrı o zaman Dof'da güçten düşmüştür. yada her savaştan çekilen güçten mi düşecek? Sengoku yaşlı ve zeka adamıydı Akainu ile karşılaştırmak olmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık