Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 736: Baş Yönetici Diamante

Diamante"nin meyvesi iyimiş.Pica"nın meyvede güzel.Görmediğimiz tek Gladius kaldı.Bence ondada elektrik tarzı birşey çıkacak.Saçları dikelip duruyor:D

Ben dedim bayrak bayrak no mi olmaz diye :oleyo2:
Yine oda yaptı güzel bir ayar gene saçma ama ne yapsın adamın elindeki malzeme azalıyor. :D

Bu arada bölüm biraz boş geçti ama Dof'un şaşkınlığı ve adamlarını gördük doyumluk bir bölümdü :oleyo2:

Not: Pica Kale adam çıkabilir veya Kaya ( Tuğla - daş - doprah ) veya Golem
sanırım başka uyuşan yoktur ve kim dediyse doğru demiş Pica asıl adam :D
Benim bile aklıma şimdi olabilecek 8 tane şeytan meyvesi geldi.Sen birde Oda"yı düşün daha neler çıkaracak karşımıza.

İyi de arcın başından beri cücelerin hızlarından ve güçlerinden bahsediliyor zaten. Bari neticesini iyi görseydik.
kesinlikle dediğin gibi Robin'i yakaladıklarında hızlarını wicca yeri yumruklanığında da güclerini gördük ben hep bunlara göre değerlendirdim... Ama Lao yu tanıtmak ve gücünü göstermek için cücelerden daha iyi malzeme bulamzdı Oda.. Yine de çok işe yarayacaklar sadece bu adam ters.. sıradan askerler ve diğer yöneticiler karşısında çok daha işe yarayacaklar..

Saçma meyve olarak lastik meyvesi bilirim ama bayrakda bu saçmalıklar arasına katıldı o değilde diamentte baya zeki anladığım kadarıyla Lawın bütün planlarını rahatça çözmüştü.

Diamante'nin meyvesi hoşuma gitti.Adam çeliği bile dalgalandırabiliyor.Kendisi söylemese kimse kolay kolay çakamaz davayı.

D grubunun yenilenleri aynı bizler gibi Rebecca'nın kazanmasına isyan etti :D Haklı la adamlar.Ama büyük ihtimal tek atacak geçecek birisi Rebecca'ya.Hakettiğini bulacak aşüfte.Diğer dörtlünün yanında çöpten farkı yok.

Herkese merhaba. Bu bu sitedeki ilk yorumum olacak. Benim aklıma bir teori geliyor saçma da olsa paylaşmak istedim. Biri konusunu açınca aklıma geldi bu sefer yazayım dedim. Konu tayfanın geri kalanı ile ilgili. Bu arcta yonkoulardan izler var, Karasakal'ın adamı, Bigmam'ın kendisi (ben o gemide kendisi olduğunu düşünüyorum, o yoksa da tayfası), Kaido'nun dolaylı olarak da işin içinde olması. ama Shanks amcamdan iz yok :D Benim aklıma gelen teori ise bunla ilgili.

Acaba Shanks ortaya çıkıp tayfanın geri kalanını Bigmam'dan kurtarabilir mi? ben Oda amcam tüm yonkouları işin içine katmışken Shanks neden yok, onu da burda görür müyüz diye düşündüğümde aklıma şu söz olayı ve Marineford Savaşı'ndan önceki Shanks & Kaidou kapışması geldi. Kapışma ne alaka diyecek olursanız Shansk da Kaido'nun işlerinin bozulmasını isteyebilir ve bunun için o da gelebilir. Ayrıca tayfada Luffy yokken gelip görse ve kurtarsa söz bozulmaz :D ayrıca gemide Usopp da yok ki bu da Yasopp'un da onu görmemesi demek. Olaylar böyle gelişebilir mi? Çünkü Sanjiler Zou'ya varsa, Law'ın tayfasıyla da birleşse (ki tayfayı bulup, kendilerini tanıtıp, olayı anlatıp ikna etmesi de var) de Bigmam'a bu güçlerle hele ki Luffyler olmadan kafa tutmaları imkansız. Bu da dışardan onlara bi destek gelecek demek. Ben bu desteği ilk başlarda Dragon diye düşünmüştüm ama Luffy ve Usopp'un olmaması ve ayrıca Dragon'un öyle işlerle uğraşmicağını düşünmem Shanks'a yöneltti beni.

NOT: Daha önce bu görüş biri tarafından paylaşılmışsa kendisinden özür diliyorum :D Öyle biri varsa taşlamasın ne olur :D

Dragon, Wb logia olsaydı Luffy ondan daha mı iyi busoshoku haki kullanırdı yani? Nasıl böyle bir çıkarımda bulundun? Logia saldırılara haki eklenmiyor diye düşünülüyor genel olarak fakat amirallerinde haki kullandıklarını gördük. Busoshoku haki seviyesini değiştireceo bi olay değil bu. Sadece meyvesine ekstra bir güç katamaz busoshoku+logia sahipleri.

Diamante'nin meyvesi bayrak meyvesi çıkmadığı için açıkça sevindim.:) Meyveyide güzel kullanıyor bakalım Dof'un güvendiği kadar var mı? Lao da fena çıktı, gözlük olayı hoştu bu adamı yenmek için iyi bir gözlem hakisine sahip olman gerekiyor oda oyuncak abimizde var onun için o kadar da sorun değil o:). Pica harbiden görsel olarak gerçekten bizi etkiledi umarım gücü de sağlamdır da artık Zoro reisi bir görelim. Zoro burda bunla kalır, Luffy ve prensesimiz de saraya Dofu tekmelemeye gider. Luffy atıştırmalık olarak o diken kafayı alır ve en sonun da beklediğimiz vs olur. Tabii amiralimiz Luffyi görmezden gelmesi şartıyla ama hiç de öyle gözükmüyor. Bir önceki bölümde Dofla işbirliği yapacağını söyledi şimdi bu adam bizim düşmanımız ve bu büyük bir sorun ne olacak bilemiyorum. Gidip Luffy'e filan saldırır, Luffy'i bırak öbür aptallara saldırırsa işimiz yaş:D

Edit:M. D. Luffy, Yok be arkadaşım Shanks böyle gizli planların yada ne bileyim böyle basit olayların adamı değil. Adam büyük ihtimal adanın tekin de parti yapıyordur. Sanjiler eğer karşısında Big Mom varsa kaçmayı unutsunlar çünkü yonkou kaptanından basit bir olayla kurtulamazlar eğer kendi yoksa gemide büyük ihtimal kaçarlar.:)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık