Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 736: Baş Yönetici Diamante

Logia'sını kapattı Ace, Aokiji'de muhtemelen bilinci kapandı falan ya da lav karşısında bazen gücü yetmedi.

Luffy'nin klasik laf dinlemezliğini ve Dof'un o suratını görmek her şeye bedel.
Sabo konusunda da cozurttu iyice Oda, suratını göstermemek için gözlük taktı ya herif. :/
Ama bence Sabo'nun sol gözünde bir yara var. 10. sayfada rakiplerin gösterildiği üst kısımda dikkat ederseniz gözlüğün altından taşan bir şeyler olduğu fark edebilirsiniz. Ya Zoro gibi bir gözü kör ya da sol gözünde belirgin bir yara izi var.

cevabını vermişin işte.güç bazında eşit olabilirler hatta newgate daha güçlü busoshokuyada sahip olabilir.ama teknik bazda ve süreklilikte luffy öne geçerdi.

ve 6 patlardansa,14 mermi alan bir tabanca daha etkilidir.ace buna güzel bir örnektir.

herkez kılıc savurabilir ama kimisi onu kolu gibi kullanabilir.newgate bile meyvesine daha fazla abanan biriydi,logialar hepten hamlasıyorlar.hatta kizaru buna güzel örnekti,artistlendi ama çizliverdi.

luffy cok sanslı bir karakter,çünkü meyvesi direk bedeni olmus,öyle zaman gelicekki kılıcı koluymus gibi kullanıcak.

dikkat et,deprem meyvesi yokken ve bir koluda yokken,dünyanın en güçlü adamının gemisine gidip,geminin yarısını bayıltıp,en iyi adamına benim tayfama gel deyip,posta koyduktan sonrada o hayvanın saldırısını eşit karsılayan bir adam var one piecete.çünkü shanks mihawk kadar iyi kılıc kullansa bile,kalanında tamamen saf haki.

o yüzden kesin böyledir demiyorum,e.odada bu mantıktan yola cıkıp linlin ve kaidouya muhtemelen 3 tip haki ve zoanla, paramecia vericektir diyorum.

o yüzden logia olmaktansa eger hakide tam hakimiyet istiyorsan, zoan veya paramecia olmak daha iyi bence.hatta garp ve shanks stili daha iyi,bedenin sadece ruhunla yani hakiyle kombine olucak.baska etken yok.luffyninde lastik meyvesi bence son antik silahla baglantılı olucagı için,lastik yedi bence o yüzden onuda ayırıyorum ;)
Hamlaşıp hamlaşmama kişiye bağlı birşey. Kaido ya çok hırslı Burgess gibi güç delisi çıkarsa ne olacak? O yüzden böyle genellemeler yanlış biraz.

Logia'sını kapattı Ace, Aokiji'de muhtemelen bilinci kapandı falan ya da gücü yetmedi.
Niye kapatsın ki Logia özelliğini? Aokiji bilinci kapanması durumu mantıklı gelsede son hali adamın şu;
Ne yaptı Akainu şöyle bir yaktı mı vücudunun bazı yerlerini.
Gücü yetmese hakisi üstün olmadığı için kaybeden taraf olacak ama neden yanık izleri olsun ki?

ace delindi nedeni akainunun meyve gücü,acein meyve gücünün hiyerarşik üstünü.

akainu bizzat acıkladı,logia yedin diye havalanma,benim magma atesi bile yakabilir.

acete doktor geldiginde cavapladı,iç organlarımı yaktı hadi bana eyvallah :D

aokiji vs akainuya gelince.sıcak ve soguk birbirinin her yerde antisidir.eger böyle olmasaydı,o adada iki iklim tipi olusmazdı.

ates buzu eritir ama,magma donup katılasabilir çünkü,atesten farklıdır.e.oda buna dayanarak iki meyve gücünü denkledi ve aokiji daha fazla efor sarfedip akainuyla sartları eşitledi.

yinede aokiji gibi bir logianın bacagına hakiyle öyle bir sey yapsan bile,omuzuna o yarayı veremezsin,savasın son anında,akainu gücü tükenen,aokijinin dibine yaklasmıs ve hem bacagını yakalayıp eritmiş,hemde omuzuna o yarayı acmıs olmalı.

burdada iki durum var.bir akainu hakiyle gercek bedene ulasıp,logia gücüyle yaktı.

iki,direk meyve gücüyle acee yaptıgı gibi yaptı.

bunlardan ilki daha mantıklı.çünkü akıskan bir seye haki eklenebilecegini sanmıyorum.tek bir örnegi bilede yok.smoker bile,hakili olan yerini normal bedeninine dönüstürmek zorunda kalıyor.o yüzden acee yaptıgı gibi,meyve gücüyle aokijiyi o hale getirmesi daha olası.:good:

Hamlaşıp hamlaşmama kişiye bağlı birşey. Kaido ya çok hırslı Burgess gibi güç delisi çıkarsa ne olacak? O yüzden böyle genellemeler yanlış biraz.
kassa ne olucak,logia kullanırken,busoshoku kullanmanın yolunu smokerda gördük.o sanslı ve mecbur çünkü ,meyvesi buna uygun.ısık adam ne yapıcak,mecburen ısıgına abanıcak.magma adam ne yapıcak,magmaya abanıcak.

ha dersen kaidou zaten logia olmadanda garp gibidir tamam derim haklısın.ama en iyi logiaları gördük,tekme tokat hakiyle dövüsmek yerine bende olsam önce meyveyi kullanırım.azıcık hayalinde canlandır,kendini riske atarmısın ? amirallerinki gibi meyve elindeyken..direk menzil avantajın var zaten.

ki o yüzden kk roger olmus,amiralleride önüne cıkan logialarıda nal toplamıs.ona denk 2 adam cıkmıs,biri saf haki ve hayvanat.digeride bu ikisinden haric birde en güçlü meyveyi yemiş...

olayı genelleme olarak düşünen sensin :D ben bence dedim,kendi fikrimi söylüyorum sadece.

Paramecia kullanıcıları meyvelerine haki eklediklerinden daha avantajlı oluyorlar kabul ediyorum bende bunu Dragon. Ama busoshoku haki ile logia vücut birbirinden bağımsız oldukları da bir gerçek. Mesajında yazmıştın ki ''Luffy gibi meyve sahipleri onlardan hep daha iyi busoshoku haki sahibi olacak''. Bunun yerine ''Luffy gibi meyve sahipleri her zaman daha avantajlı olacak'' diye yazmak daha doğru olur.

Şu anki amiraller Ace Enel veya Caribou gibi erkenden meyve yememişlerdir.Uzun bir süre saf güç ve haki ile dövüştükten sonra logiaları almışlardır.Buda onları denizci oluşumunun en güçlüsü yapmıştır.En başta logialası olanlar genelde meyvesine odaklanıp potansiyellerini ortaya çıkaramıyorlar.

Hiyerarşik üstünlüğü Oda söylemediyse ben pek inanmıyorum o olaya. 2 seçenek var; Durdurmak için atlıyor Hiyererşik üstünlük olduğunu bildiği için kendi logiasının içinden geçmeyip fiziksel hızı azaltıp tutacağını zannetti. İkinci olarak Karın bölgesindeki Logia'sını kapattı fiziksel gücü ve hızı azaltmak için. Eğer Logia'nın yanma durumu Aokiji'de de işliyorsa bu adam Kaya Logia'sını da yakar Kum Logia'sını da yakar Bataklığı'da yakar yakar da yakar bence.Logia kapatmak daha mantıklı gibi.

İki logia meyve kullancısının dövüşünde haki kullanmak yada karşı tarafın meyvesini kapatması dışında birbirlerine ciddi anlamda zarar verebileceklerini sanmıyorum. Ama meyvelerin birbirine üstünlük kurma durumunda birinin diğerini yutma gibi bir durumu olabilir. Ki bu durumda bile karşı tarafın ciddi anlamda zarar göreceğini sanmam. Sadece rakibin meyvesine üstün gelmiş olursun. Ace ve Akainu'nun meyveleri ile kapışmasından bu görünüyor. Akainu'nun meyvesi daha baskın geldiğinde Ace üstün gelemiyor ve geri püskürtülüyor. Zaten delinmesi mevzusunda ise meyvesi kapalı. Luffy'ye gelen atağı engellemek için bedenini siper ediyor. Akainu ve Aokiji durumunda bile ben meyve ile birlikte hakilerini konuşturduklarını düşünüyorum. Akainu vs Aokiji de sadece meyveler değil haki bakımından da bir kapışma olmuştur büyük ihtimal. Neticede bu adamlar 10 gün savaşmışlar ve sonlara doğru Aokiji'nin B. hakisinde zayıflama olmuş olabilir. Zırhı geçen Akainu hasarı vermiştir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık