ace delindi nedeni akainunun meyve gücü,acein meyve gücünün hiyerarşik üstünü.
akainu bizzat acıkladı,logia yedin diye havalanma,benim magma atesi bile yakabilir.
acete doktor geldiginde cavapladı,iç organlarımı yaktı hadi bana eyvallah
aokiji vs akainuya gelince.sıcak ve soguk birbirinin her yerde antisidir.eger böyle olmasaydı,o adada iki iklim tipi olusmazdı.
ates buzu eritir ama,magma donup katılasabilir çünkü,atesten farklıdır.e.oda buna dayanarak iki meyve gücünü denkledi ve aokiji daha fazla efor sarfedip akainuyla sartları eşitledi.
yinede aokiji gibi bir logianın bacagına hakiyle öyle bir sey yapsan bile,omuzuna o yarayı veremezsin,savasın son anında,akainu gücü tükenen,aokijinin dibine yaklasmıs ve hem bacagını yakalayıp eritmiş,hemde omuzuna o yarayı acmıs olmalı.
burdada iki durum var.bir akainu hakiyle gercek bedene ulasıp,logia gücüyle yaktı.
iki,direk meyve gücüyle acee yaptıgı gibi yaptı.
bunlardan ilki daha mantıklı.çünkü akıskan bir seye haki eklenebilecegini sanmıyorum.tek bir örnegi bilede yok.smoker bile,hakili olan yerini normal bedeninine dönüstürmek zorunda kalıyor.o yüzden acee yaptıgı gibi,meyve gücüyle aokijiyi o hale getirmesi daha olası.
Hamlaşıp hamlaşmama kişiye bağlı birşey. Kaido ya çok hırslı Burgess gibi güç delisi çıkarsa ne olacak? O yüzden böyle genellemeler yanlış biraz.
kassa ne olucak,logia kullanırken,busoshoku kullanmanın yolunu smokerda gördük.o sanslı ve mecbur çünkü ,meyvesi buna uygun.ısık adam ne yapıcak,mecburen ısıgına abanıcak.magma adam ne yapıcak,magmaya abanıcak.
ha dersen kaidou zaten logia olmadanda garp gibidir tamam derim haklısın.ama en iyi logiaları gördük,tekme tokat hakiyle dövüsmek yerine bende olsam önce meyveyi kullanırım.azıcık hayalinde canlandır,kendini riske atarmısın ? amirallerinki gibi meyve elindeyken..direk menzil avantajın var zaten.
ki o yüzden kk roger olmus,amiralleride önüne cıkan logialarıda nal toplamıs.ona denk 2 adam cıkmıs,biri saf haki ve hayvanat.digeride bu ikisinden haric birde en güçlü meyveyi yemiş...
olayı genelleme olarak düşünen sensin

ben bence dedim,kendi fikrimi söylüyorum sadece.