karıştırmış yanlışlıkla tekrar asansöre binmiş.Dellinger ile Lao G birlikte olmalıydı dimi öyle hatırlıyorum. Diamante oraya göndermişti.
karıştırmış yanlışlıkla tekrar asansöre binmiş.Dellinger ile Lao G birlikte olmalıydı dimi öyle hatırlıyorum. Diamante oraya göndermişti.
Lao G ters geldi... adam aşırı hızlı ..Bende cüceleri birşey sanıyordum, biraz hayal kırıklığına uğradım.
İyi de arcın başından beri cücelerin hızlarından ve güçlerinden bahsediliyor zaten. Bari neticesini iyi görseydik.Lao G ters geldi... adam aşırı hızlı ..
Bir tanesi de dost diyebileceğimiz birinde olsa keşke ya da tayfada olsa ne iyi olurdu.Eğer o taş,toprak ... logia ise üzülürüm :/
Gaz , yıldırım , taş(herneyse ) daha iyi kullanılabilir arkadaş yahu :T
Ben böyle yetenekleri (Logia özellikle ) hep Yonkoular'da , felan hayal etmiştim :TBir tanesi de dost diyebileceğimiz birinde olsa keşke ya da tayfada olsa ne iyi olurdu.Hep düşmana veriyor. Diamente'nin de gücüde Skypia adasındaki adamın üst modeli gibi. Aynı Rasenganın geliştirilmesi gibi Oda kendini tekrarlıyor
![]()
egerki yonkolar teach hariç, houshoku haki sahibi cıkarsa,onlara logia vermenin bir anlamı kalmaz.yani houshoku kullanıcısı hiç bir adamda logia cıkmaması daha iyi.isteselerde istemeselerde bedenleri akıskan olucak,ve luffy gibi meyve sahipleri her zaman onlardan cok daha iyi haki kullanıcak.en azından busoshoku hakiyi.Ben böyle yetenekleri (Logia özellikle ) hep Yonkoular'da , felan hayal etmiştim :T
Neyse sağlık olsun . Vardır bir bildiği'de tayfayı 'da görsün biraz :T
YILDIRIM? Gayet de iyi kullanıldı bi kere :TEğer o taş,toprak ... logia ise üzülürüm :/
Gaz , yıldırım , taş(herneyse ) daha iyi kullanılabilir arkadaş yahu :T
O anlamda demedim. Yonkou derken Kaptan hariç , tayfa üyelerinde böyle yetenekler hayal etmiştim. :Tegerki yonkolar teach hariç, houshoku haki sahibi cıkarsa,onlara logia vermenin bir anlamı kalmaz.yani houshoku kullanıcısı hiç bir adamda logia cıkmaması daha iyi.isteselerde istemeselerde bedenleri akıskan olucak,ve luffy gibi meyve sahipleri her zaman onlardan cok daha iyi haki kullanıcak.en azından busoshoku hakiyi.
dikkat et rayleigh,garp ve shankste meyve yok.
newgate,luffy,hancock,doflamingoda paramecia.
sadece ace var, logia houshoku kullanıcısı. oda hakiye kastırmayıp veya kastıramayıp logiasına güvendiginden, şimdi mezarda çürümüş vaziyette.
ben logia yerine, 3 tip hakiyi her zaman tercih ederim.
sadece kaya logiasının, yonko tümen komutanlarından birinden bekliyordum ki,picanın yetenek acıklanana kadar hala baska ihtimalde var.
Logia olmasa'da , yetenek güzel gibi geldi :/YILDIRIM? Gayet de iyi kullanıldı bi kere :T
Logia çıkacağını düşünmüyorum, sanırım dokunduğu maddenin şeklini alıyor.
Hulk'un ilk uyduruk filmindeki gibi.