Cidden. :S Şaşkınım şuan. :S Yazdığım bir mesaj, ilk defa bu kadar yanlış anlaşılıyor, ilk defa bu kadar uçuk derecede saçma yerlere çekiliyor. :S
Şöyle izah edeyim. Ben demek istiyorum ki, her yonkou, o adaya gelip Doflamingo'nun tüm halkını, tüm tayfasını, anasını babasını, fabrikasını bilmemnesini yok edecek güçte. Ama bunu yaparlarsa yeni dünyadaki düzeni temellerinden sarsıcaklar. Üstelik başlarına intikam isteyebilecek gözü kararmış Kutsal Ejderleri, Cp ekibini, Denizcileri ve belki Gorousei'leri bela alacak. Yeni Dünyadaki rahat hayatı son bulucak.
Yani hiçbir yonkou oraya gidip istediğini alıp, rahatca yoluna devam edemez. Anladın mı buraya kadar. Ben diyorum ki Her yonkou bunu yapabilir. Bunu yapabilecek güçte. Kaidou'da isterse gider zorla alır meyveyi. Ama meyvenin getireceği güçten daha büyük bir bela alır başına. O yüzden bunu yapmaz. Bunu yapmayacağı içinde en makul yol, Dof'un düzenlediği turnuvaya katılıp veya bir adamını yollayıp belasız bir şekilde meyveyi ele geçirmek. Bu yüzden Karasakal'da başına bela almamak, Dof ile savaş çıkarmamak adına, onun düzenlediği turnuvaya, kazanacağını düşündüğü bir adamını yolluyor. Bedavadan meyve gelicek eline.
Çok açıkca ifade ettim bu düşüncemi. Sen ne kadar abuk yerlere çektiğinin farkında değilsin.
Ayrıca Yonkou'lara bir bak. Shanks: Korsanlar Kralı olma gibi bir düşüncesi yok, umutlarını Luffy'ye bağlamış. Whitebeard: Korsanlar Kralı olma gibi bir düşüncesi yok, umutlarını Ace'e bağlamış. Linlin: Kadın şeker manyağı, şeker mi One Piece'mi deseler %80 şeker diyecek bir tip.
Bu sebeplerden ötürü Kaidou'nunda başka bir ilgisi vardır, bence.
Ya cidden şaşkınım hala. :S