Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkuolar madem söke söke alıyor, madem kaidou okadar güçlü ;

Neden Kurohige Burgess'i gönderdi?

Neden Kaidou hala korsanlar kralı olamadı?

madem kaiodu okadar güçlü neden 4 imparator yerine 1 kaidou yok ? soruları sorulur. xCrowley cevaplarsan sevinirim ;)
Sorun olmazsa bende bir cevap vereyim:)

İstese Kaido vurur kırbacı Dofa alır meyveyi. Karasakal niye o aygırı göndermesinde sorun olsun ki burayı anlayamadım? Neden hala Kk olamadığı çok açık, onun gibi 3 tane daha canavar var çünkü:)
Yonkoular söke söke zaten alır, kendi gibi imparatorlara karşı hariç. Ne yani Dof direnebilir mi sence Kaidoya? Dofa nere Kaido nere:D
arkadaslar kusura bakmayın atılan mesajların hepsini okuyamadım. ancak benim tezim söyle; dogru ya da yanlıs tartısılır.

1. verilen flashbacklar ve manga mantıgı ile düsünecek olursak Arenadaki dövüşcüleri tek hamlede yenen kişi Rebeccadır. buraya nasıl geldiğimi sorarsanız one piece evreninde bir çok kabile ve klan var ve bu klanlar kan yolu veya baska ihtimaller dahilinde bazı ortak özellikleri paylasıyorlar tabii aynı yetenek hepsinde cıkacak diye bir kaide yok ancak rebeccanın bu hızı kullanarak dövüsü kazandıgını dusunuyorum.

konuyu söyle devam ettirecek olursak. daha önce cok yazıldı çizildi Fetih tip hakinin kendi içinde alt türleri oldugu mevzuu eğer rebecca çok yoğun bir anında '' yani arenada yasadıkları'' bu gücü kullandıysa kendi kullandıgı gücten dolayı sersemlemiş olabilir. kusura bakmayın okulda cok sacma ve acele bir sekilde yazıyorum ancak aksam online olunca cevap yazabilirim

velhasıl kelam bence arenayı feth eden Rebeccadır...
Bu sayfada net olmadığı. Rabecca mışıl mışıl uyurken zaten birisi ayağa kalkıyor:)

Yonkuolar madem söke söke alıyor, madem kaidou okadar güçlü ;

Neden Kurohige Burgess'i gönderdi?

Neden Kaidou hala korsanlar kralı olamadı?

madem kaiodu okadar güçlü neden 4 imparator yerine 1 kaidou yok ? soruları sorulur. xCrowley cevaplarsan sevinirim ;)
Açıkcası benim yazdığım mesaja göre olan bu soruların bana çok saçma geldi. Ben böyle şeyleri kastetmedim.

Yinede cevap vereyim. Her şeyin bir düzeni var. Karasakal bir meyve için, eski Kutsal Ejder olan, şimdilerin Shichibukai'si ve yer altı dünyasının bir numaralı adamı olan Doflamingo'nun adasına gelip, terör estirip, zorla meyveyi alma cüretini gösteremez. Kuralına uygun şekilde, turnuvaya, kazanacağını düşündüğü adamını yollamış. Ne savaş çıkarmasına gerek var, nede başına dert almasına.

2. sorun için: Kaidou'nun Korsanlar Kralı olmak istediğini nereden çıkardın?

Ayrıca, evet Kaidou güçlü. ' neden 4 imparator yerine 1 kaidou yok? ' demen cidden garip. Yeni dünyada bir düzen var. Yonkoular birbirine denk. Adam neden kendi rahat düzenini bozup, diğerlerini yok etmeye yönelsin?

Bence o birisi ayağa kalkıyor işi numara dumanlı olduğu için o adam öyle diyor ama normalde adam dumanın içinden yürüyerek te geliyor olabilir.
Eğer arenadaki herkesi kıçı üstüne yatarak yendi ise bu adam Luffy ile eşit minimum bir schibukai hatta belki daha bile güçlüdür.
[ işte Moria'dan felan :D ]

Kaido vermek istemediği meyveyi Doflamingo'dan güç kullanarak alırsa kendi ortağına veya yardımcı mı diyeyim her neyse yamuk yapmış olur. Bunlar korsan imparatorları olsalarda bir itibarları var bence. Bu adam istese söke söke alır demek yanlış.

Unknown

Kaido vermek istemediği meyveyi Doflamingo'dan güç kullanarak alırsa kendi ortağına veya yardımcı mı diyeyim her neyse yamuk yapmış olur. Bunlar korsan imparatorları olsalarda bir itibarları var bence. Bu adam istese söke söke alır demek yanlış.
İstese söke söke alır demek doğru bunlar korsan ama bu adamlar bir yönden de iş adamı gibi birşey ne kadar kanunsuz olsalarda bir kuralları vardır.İstediklerine fiyat biçerler eğer satılmıyorsa çalarla korsan olarak doğru olan bu..

İlginçmiş sbsler"de bunu farketmemişim.
Q: What's the name of the last island on Grand Line?
A: Raftel.
Q: How to spell it?
A: R-A-F-T-E-L

Gol.D."R"oger
Portgas.D."A"ce
Donquixote.D."F"lamigo
Marshall.D."T"each
Go.D."E"nel (this one isnt in the book.):hhh:
Monkey.D."L"uffy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık