Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi biraz düşünün ya tamam bu adam Kaido gelmiş turnuvaya Herkezi tokatlamış ama meyveyi almadan gidecek.Mantıklı mı sence Adam canavar diye anılıyor.Eğer ordaysa beklemez yıkar geçer alır meyveyi gider.Yonkou bu adam.Hem Kaido olsun hem Sabo meyveyi alsın seç bence birini..

@meeteor
Bence parti teorisi tutar.. :respect:
1-1,5 sene sonra geriye dönüp bakarız. :S

Unknown

İşte adamın karakterini bilmiyoruz, isterse tabiki meyveyi alırda, meyveyi önemsemeyip eğlenmeye gelmiş olabilir ya da turnuvanın ortasında başka bir şeyler çıkar arenadan ayrılır vs vs. Düşük bir ihtimal olduğununda farkındayım ama olursada pek şaşırmam açıkcası, sadece çok fena karışır ortalık :)
Ben Kaido olduğunu düşünmüyorum.Bayıltmayı yapan Maedow olabilir orayı bilemem ama Kaido değildir.Şöyle düşün bu adam Sahte Zoan yaptırıyor adamları için yani meyveye düşkün ki ortada Mera Mera gibi bir logia var eğer ordaysa o meyveyi alır.İşte bu yüzden ben adam yollamıştır diye düşünüyorum.Ayrıca ortalık yeterince karışık zaten ama orda Yonkou lar yada Dragon yok en azından şuanlık sadece iyi adamları var Kaido nun kendisi gelmesi dengeyi baya bozar..

@meeteor
Kesinlikle biraz daha düşüneyim bu konu üzerinde belki genişletip bir konu açarım..

Kaktüs

millet ciddi ciddi kaidouyu konuşur olmuş, teorilerinde bence bir sınırı var.

hardsalih

Bölüm ne saçmaydı öyle daha yeni okudum önceki bölümüne göre çok sönük geçti atlaya atlaya okudum.Birde şu Kaido teorisi harbiden çok zorlama olmuş abi yapmayın.

O zaman sahte meyveleri bedava ya satıyor ?
İlk başta gelip bana meyve yap diye emretmemiştir. Dof teklif sunmuştur, oda kabul etmiştir. Ama Ace'in meyvesi için Kaidou gelipte ' O meyveyi bana vereceksin! ' dese, Dof ' Önce parayı göster. ' mi diyecek. :S Bana mantıklı gelmiyor bu durum.

Unknown

İlk başta gelip bana meyve yap diye emretmemiştir. Dof teklif sunmuştur, oda kabul etmiştir. Ama Ace'in meyvesi için Kaidou gelipte ' O meyveyi bana vereceksin! ' dese, Dof ' Önce parayı göster. ' mi diyecek. :S Bana mantıklı gelmiyor bu durum.
Burda kolezyum yapılmış ve ödül olarak o veriliyor yani Kaido istiyorsa ordan almak zorunda.Eğer ödül olmasaydı meyveleri sattığı gibi bunu da satardı yani zorla almazdı.Eğer Dofly satmak yada vermek istemezse Kaido da gerçekten isterse ezer alır.İşte bana saçma gelen Kaidonun oraya gelmesi sadece o kadar adamı var adam yollar ki meyveleri de kendi satın almaya gelmiyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık