Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Dragon , Rüzgar ile alakalı bir gücü yok muydu ? ( H.Haki ile bağlantılı değilse )
Gerçi H.haki , hava olaylarına etkisi vardı galiba Smoker'a sormak lazım :T
Bilen var mı ?

Edit ; Rüzgar çıkaracak meyve ihtimalleri sınırlıdır zaten :T
Bana göre o olayın H.Haki ile ilgili olması daha havalı olur.Milyon da bir çıkan bir gücün sadece bayıltması yeterince özel durmuyor ama hava kontrolü güzel bir özellik olur.Ayrıca H.hakili lerin bulunduğu ortamda değişimler oluyordu.WB vs Shank ve filmindeydi sanırım Roger vs Shiki için de geçerli.

Yüzde 99 fake ama şöyle bir spoiler gördüm
Meadows wins block d
-He is Demetrius, the commander of Kaido’s 4th fleet

Heyecan olsun beyler belki tutar filan.

Source: Ishui

メドウズ氏は、ディミートリアス、街道の第四艦隊の司令官であり、Dブロックを獲得。シニアピンクスイムス イムフルーツを持っています。フランキーは、超強力な権利で彼を敗北。ラオスG.はフランキー に直面 バイスとグラディウスは、工場にご確認ください。ルフィ、ゾロと金武城に現れる。コンボアタックでゾロと金 武敗北赤ちゃん5バッファロー

-Meadows wins block d
-He is Demetrius, the commander of Kaido's 4th fleet
-Senor has the suimo suimo no mi, Franky beats him with an ultra strong right
-Lao G. confronts Franky
-Machvise and Gladius go to check on the factory
-Luffy, Zoro and Kinemon reach the palace
-Zoro and Kinemon beat Baby 5 and Buffalo with a combo attack

Croco-Boy

Açıkcası benim yazdığım mesaja göre olan bu soruların bana çok saçma geldi. Ben böyle şeyleri kastetmedim.

Yinede cevap vereyim. Her şeyin bir düzeni var. Karasakal bir meyve için, eski Kutsal Ejder olan, şimdilerin Shichibukai'si ve yer altı dünyasının bir numaralı adamı olan Doflamingo'nun adasına gelip, terör estirip, zorla meyveyi alma cüretini gösteremez. Kuralına uygun şekilde, turnuvaya, kazanacağını düşündüğü adamını yollamış. Ne savaş çıkarmasına gerek var, nede başına dert almasına.

2. sorun için: Kaidou'nun Korsanlar Kralı olmak istediğini nereden çıkardın?

Ayrıca, evet Kaidou güçlü. ' neden 4 imparator yerine 1 kaidou yok? ' demen cidden garip. Yeni dünyada bir düzen var. Yonkoular birbirine denk. Adam neden kendi rahat düzenini bozup, diğerlerini yok etmeye yönelsin?
:)

Hem diyorsun kaiodu gelir dagıtır meyveyi alır hem diyorsun Karasakal adamına güvenmiş göndermiş. O zaman imparator olan gelir söke söke alır niye adamını göndersin ?

Kaidou söke söke alırda digerleri alamaz mı ? Kaido yonkou diğerleri kabak çekirdeği mi ?
Mesajlarınla çelişiyorsun otur attığın mesajları birleştirmeye çalış bi arkadaş . :byee:

2. sorunun cevabı -> Her korsan korsanlar kralı olmak ister ? Kim iddia edebilir Raftel'i aramadığını ? Korsanlar çağı ve bu düzen nasıl oluştu sence ? Raftelde bulunan One Piece için değil mi ?

Cidden. :S Şaşkınım şuan. :S Yazdığım bir mesaj, ilk defa bu kadar yanlış anlaşılıyor, ilk defa bu kadar uçuk derecede saçma yerlere çekiliyor. :S

Şöyle izah edeyim. Ben demek istiyorum ki, her yonkou, o adaya gelip Doflamingo'nun tüm halkını, tüm tayfasını, anasını babasını, fabrikasını bilmemnesini yok edecek güçte. Ama bunu yaparlarsa yeni dünyadaki düzeni temellerinden sarsıcaklar. Üstelik başlarına intikam isteyebilecek gözü kararmış Kutsal Ejderleri, Cp ekibini, Denizcileri ve belki Gorousei'leri bela alacak. Yeni Dünyadaki rahat hayatı son bulucak.

Yani hiçbir yonkou oraya gidip istediğini alıp, rahatca yoluna devam edemez. Anladın mı buraya kadar. Ben diyorum ki Her yonkou bunu yapabilir. Bunu yapabilecek güçte. Kaidou'da isterse gider zorla alır meyveyi. Ama meyvenin getireceği güçten daha büyük bir bela alır başına. O yüzden bunu yapmaz. Bunu yapmayacağı içinde en makul yol, Dof'un düzenlediği turnuvaya katılıp veya bir adamını yollayıp belasız bir şekilde meyveyi ele geçirmek. Bu yüzden Karasakal'da başına bela almamak, Dof ile savaş çıkarmamak adına, onun düzenlediği turnuvaya, kazanacağını düşündüğü bir adamını yolluyor. Bedavadan meyve gelicek eline.

Çok açıkca ifade ettim bu düşüncemi. Sen ne kadar abuk yerlere çektiğinin farkında değilsin.

Ayrıca Yonkou'lara bir bak. Shanks: Korsanlar Kralı olma gibi bir düşüncesi yok, umutlarını Luffy'ye bağlamış. Whitebeard: Korsanlar Kralı olma gibi bir düşüncesi yok, umutlarını Ace'e bağlamış. Linlin: Kadın şeker manyağı, şeker mi One Piece'mi deseler %80 şeker diyecek bir tip.

Bu sebeplerden ötürü Kaidou'nunda başka bir ilgisi vardır, bence.

Ya cidden şaşkınım hala. :S

Croco-Boy

Cidden. :S Şaşkınım şuan. :S Yazdığım bir mesaj, ilk defa bu kadar yanlış anlaşılıyor, ilk defa bu kadar uçuk derecede saçma yerlere çekiliyor. :S

Şöyle izah edeyim. Ben demek istiyorum ki, her yonkou, o adaya gelip Doflamingo'nun tüm halkını, tüm tayfasını, anasını babasını, fabrikasını bilmemnesini yok edecek güçte. Ama bunu yaparlarsa yeni dünyadaki düzeni temellerinden sarsıcaklar. Üstelik başlarına intikam isteyebilecek gözü kararmış Kutsal Ejderleri, Cp ekibini, Denizcileri ve belki Gorousei'leri bela alacak. Yeni Dünyadaki rahat hayatı son bulucak.

Yani hiçbir yonkou oraya gidip istediğini alıp, rahatca yoluna devam edemez. Anladın mı buraya kadar. Ben diyorum ki Her yonkou bunu yapabilir. Bunu yapabilecek güçte. Kaidou'da isterse gider zorla alır meyveyi. Ama meyvenin getireceği güçten daha büyük bir bela alır başına. O yüzden bunu yapmaz. Bunu yapmayacağı içinde en makul yol, Dof'un düzenlediği turnuvaya katılıp veya bir adamını yollayıp belasız bir şekilde meyveyi ele geçirmek. Bu yüzden Karasakal'da başına bela almamak, Dof ile savaş çıkarmamak adına, onun düzenlediği turnuvaya, kazanacağını düşündüğü bir adamını yolluyor. Bedavadan meyve gelicek eline.

Çok açıkca ifade ettim bu düşüncemi. Sen ne kadar abuk yerlere çektiğinin farkında değilsin.

Ayrıca Yonkou'lara bir bak. Shanks: Korsanlar Kralı olma gibi bir düşüncesi yok, umutlarını Luffy'ye bağlamış. Whitebeard: Korsanlar Kralı olma gibi bir düşüncesi yok, umutlarını Ace'e bağlamış. Linlin: Kadın şeker manyağı, şeker mi One Piece'mi deseler %80 şeker diyecek bir tip.

Bu sebeplerden ötürü Kaidou'nunda başka bir ilgisi vardır, bence.

Ya cidden şaşkınım hala. :S
Bak aşağıda mesajina bircok kişi tepki göstermiş. Anlatmak istediğin doğru ama anlatım şeklinde yanlışlık var. Tekrar bir goz at :good:

Ekipte yeni bir ses aktörü görünüyor arkadaşlar. İsmini dahi bilmiyorum ama Dressrosa'dan bir kadın karakteri seslendireceği malum. Rebecca ya da Violet muhtemelen. Ancak adına bir bölüm yapılacağı için benim oyum Violet'e.

Unknown

Ekipte yeni bir ses aktörü görünüyor arkadaşlar. İsmini dahi bilmiyorum ama Dressrosa'dan bir kadın karakteri seslendireceği malum. Rebecca ya da Violet muhtemelen. Ancak adına bir bölüm yapılacağı için benim oyum Violet'e.

Varmı seslendirdiği bir anime bakalım ordan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık