Hayret ya ben yorumda bulunmamışım
Neyse bir kaç girişte ben yapayım
Bir önceki grupta da gördüğümüz gibi bir çok karakter gözümüze gözümüze sokuldu "vaaayyy adama bak" şeklinde
Hatta benim favorilerimden adı ofsayt adam "Elizabello"
Kral Yumruğu var dediler bir vursa Yonko bile indirebilir dediler (len daha bariyeri geçemedin ne Yonko'su)
B grubundan da anlaşılacağı üzere "vay be" dedirterek tanıtılan adamlar fos çıktı.
Bellamy bile "len adama ne olmuş güçlenmiş, şaha kalkmış, öper, gömer" v.s dedik ama ne oldu Kral Yumruğu'na pert oldu
Luffy'nin grubunda da NORMAL OLARAK, Luffy'nin dişinin kovuğuna yetecek adamların olması gerekiyordu ki bunlarda pekala mevcut oldu.
Kafa Amca ile Luffy sona kalacaktır.
O boksör ile bir kişi daha Bellamy ve Bartolomeo ayarında kalırlar derken Kafa Amca ikisine de kafa atıp Luffy'ye diklenme hatasını gösterip perte çıkacaktır.
Garp'tan kalan acısını Luffy tamamlayacaktır
Luffy'nin hiç bir şey yapmadan grubunu bitirmesini beklemek çok basit kaçar.
Dayak yer yemez orasını bilemem ama Dev'den de gördüğümüz gibi darbe alması onu etkilemeden ziyade kendisi açısından tınlatmıyor bile.
Devden darbeyi aldı ama kalkıp hayvanla ilgilendi, darbe gıdıklamamış bile belli.
Her ne kadar hakilerine dair bir belirti görmesekte sanırım gizliden gizliye bu görülüyor.
Kafa Amca'ya ise hayatının öpücüğünü konduracak, Amca'nın haberi yok
(hızlı giden atın içindeki kötülükler seyrek düşermiş
)
Luffy'nin ve ekibinin orada korkacağı 2 kişi var derim,
Doflamingo ve Fujitora
Burgess için pek özel bir şey düşünmüyorum. Hatalı da olabilirim ama benim için bir şey ifade etmiyor. Franky alır der geçebilirim
Zirveye oynayan bir isim olan Luffy, Burgess gibi birine takılmamalı yani Doflamingo ve Fujitora dururken.
Diamante ise Esas Oğlan öncesi savunma yapan grubun son çerezi bana göre
Esas Oğlan= Doflamingo ve Fujitora
Önemli olan bizim Canavar Üçlü'ye kimlerin kalacağı bunu kestirmek lazım.
Luffy vs Fujitora (bu fazla iyimser kaçabilir
Doflamingo olabilir)
Zoro vs kılıç kullanan kim varsa klasik yani başka bir şey beklemek olmaz
Sanji vs Diamante olabilir herhalde
Law ise plan adamı içinde bulunduğu karmaşadan kurtulmak için taş kağıt makas olayına girebilir
ve son olarak Hepimiz Lucy'yiz