benim demek istediğim şey şu oradaki balık adamları geç orada 30.000 tane korsan var ve bu korsanlar NW gitme yolundaki korsanlar.Acaba sen ironi yaptın da ben sazan gibi atladım mı diye yazdıklarını tekrar dikkatlice okudum, ama öyle bir durum sezmedim. Ne düşünerek söyledin bilmiyorum, ancak yazdıklarından başka da bir anlam çıkmıyor. Açıklama yaparsan sevinirim.
İsimleri tam hatırlamıyorum şimdi ama Yengeç elli o adam olsun Shabondy'deki o çaylaklar olsun 60 70m mantıklı düşünürsek Hordy kendine yakaladığı adamların en azından %50'si 50m adam bu arenaya katılan adamlarda NW yaşayan hatta belki hayatını arenada geçiren adamlar Bellamy felan örnek 50-60m adamlardır. [ Hepsi değil ama burada %50 ] diye biliriz mantıklı düşünürsek.
Şimdi Luffy orada 50.000 bayıltmış iken dede burda 20 kişiyi bayıltıyor. Oradaki 50.000'in %99 şöp olsa en azından 50 tane 50-60m adam vardır.
Biraz mantık hesabı yaparsak Dedenin Houshokuda usta olmadığını anlarız [ ki bu var sayım eğer dede tüm gücünü kullandı ise geçerlidir belkide önünü açmak için kullanmışta olabilir ]
Siz öyle bir yorum atıyorsunuz ki görende ben Dede ezik demişim gibi duruyor. Gerçi Houshokusu olduğunu öğrenmeden önce pek zorlanmadan indirir diye düşünüyordum hatta tek atsa iyi olur [ Jet hawk felan ] ama şimdi iş değişti gerçi Luffy bir saflık yapmaz ise birinci olacağı kesin ama Burgess gibi kazanamayacağı kesin.
Biraz fazla tahmin üzerine ama 3 aşşağı 5 yukarı durum bu benim gözümde ha siz dersiniz ki bu Dede garp ile kavga etmese KK olurdu o sizin görüşünüz