Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 715 Bölüm Yorumu / 716 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk etapta koca kafalı dayıda H. Haki çıkmasını yadırgadım ama Oda bize bir şekilde Luffy'nin iradesinin herkesin üstünde olduğunu gösterecek bunu da en güzel milyonda bir bulunan hakiyi kullanarak yapacak. Bundan sonra zaman zaman göz önünde fazla olmayan yeni görünmüş karakterlerde H. Haki beklerim ( tabi geçmişleri sağlam olacaktır bunların muhtemelen).
 
Luffy Doflamingoyu yenerse gatling gun ile yenecektir bence.Doflamingonun o sadist gülüşünü silecek elbet.:mincika:
Gerçi Fuji reis sildi o gülümsemeyi:ehe:
 
Law iki taraftan kıskaç altında. Savaşı Drestosaya taşımak istememişti. Nico-ya ya kaçabilmek için gücümün tamamına ihtiyacım var demişti ki büyük ihtimalle oradan kaçabilecek bir şekilde Law. Zaten bu yüzden zaman kazandırmaya çalışıyor Law bizimkilere. Bu sebeple büyük ihtimalle Law-Dof-Fuji bermuda üçgeni uzun süre gösterilmez 8-9 sayı falan. Lawın kazandıracağı zaman diliminde Franky-Sanji-Kinemon fabrikayı yok edecekler, usop ve robin ne yapar bilinmez ama büyük ihtimalle onlarda fabrikaya gidecekler. Zoro en son gemiye gidiyordu herhalde gemidekileri kurtarıp tekrar şehre dönecek herhalde cüceyle birlikte. Tüm bunlar gerçekleşirken tabiki arenada Luffy Don amcayı paketlemiştir teke tek vsler başlar. İnşallah D grubu dövüşlerinide uzun uzun göstermez. 1 bölümde bitirmesine razıyım.

Luffy'nin kimliği tamamen açığa çıkar teke tek dövüşlerde çokta güzel olur :D Ama ben son vs Doflamingo vs Luffy olacak diyorum arenada çünkü fabrika yıkıldıktan sonra şehirde savaş başlar Dof ve Fuji Lawı bırakıp şehre giderler. Yada Law tutuklu falandır pek fark etmez. Fuji şehri korumaya çalışırken Dof'ta arenaya gelir bakarki Luffy rakipleri yamultuyor. Tahminimce Dof ortaya çıkar ve "bana meydan okuyup kim yenerse meyve onundur" diyecek. Eh kimsenin bir yeri yemez herhalde meydan okumaya Dof'a. :D Bizim aptallar kralı hariç :D Ağzına ağzına vuracak yamultacak Dofu.

Ama Luffy bu vs de kötü ve ciddi yaralar alabilir. Ters adam Dof-sama
 
Hayret ya ben yorumda bulunmamışım :)
Neyse bir kaç girişte ben yapayım :)

Bir önceki grupta da gördüğümüz gibi bir çok karakter gözümüze gözümüze sokuldu "vaaayyy adama bak" şeklinde :)
Hatta benim favorilerimden adı ofsayt adam "Elizabello"
Kral Yumruğu var dediler bir vursa Yonko bile indirebilir dediler (len daha bariyeri geçemedin ne Yonko'su):D
B grubundan da anlaşılacağı üzere "vay be" dedirterek tanıtılan adamlar fos çıktı.
Bellamy bile "len adama ne olmuş güçlenmiş, şaha kalkmış, öper, gömer" v.s dedik ama ne oldu Kral Yumruğu'na pert oldu :)
Luffy'nin grubunda da NORMAL OLARAK, Luffy'nin dişinin kovuğuna yetecek adamların olması gerekiyordu ki bunlarda pekala mevcut oldu.
Kafa Amca ile Luffy sona kalacaktır.
O boksör ile bir kişi daha Bellamy ve Bartolomeo ayarında kalırlar derken Kafa Amca ikisine de kafa atıp Luffy'ye diklenme hatasını gösterip perte çıkacaktır.
Garp'tan kalan acısını Luffy tamamlayacaktır :)
Luffy'nin hiç bir şey yapmadan grubunu bitirmesini beklemek çok basit kaçar.
Dayak yer yemez orasını bilemem ama Dev'den de gördüğümüz gibi darbe alması onu etkilemeden ziyade kendisi açısından tınlatmıyor bile.
Devden darbeyi aldı ama kalkıp hayvanla ilgilendi, darbe gıdıklamamış bile belli.
Her ne kadar hakilerine dair bir belirti görmesekte sanırım gizliden gizliye bu görülüyor.
Kafa Amca'ya ise hayatının öpücüğünü konduracak, Amca'nın haberi yok :) (hızlı giden atın içindeki kötülükler seyrek düşermiş:D)

Luffy'nin ve ekibinin orada korkacağı 2 kişi var derim,
Doflamingo ve Fujitora
Burgess için pek özel bir şey düşünmüyorum. Hatalı da olabilirim ama benim için bir şey ifade etmiyor. Franky alır der geçebilirim :)
Zirveye oynayan bir isim olan Luffy, Burgess gibi birine takılmamalı yani Doflamingo ve Fujitora dururken.
Diamante ise Esas Oğlan öncesi savunma yapan grubun son çerezi bana göre :)
Esas Oğlan= Doflamingo ve Fujitora
Önemli olan bizim Canavar Üçlü'ye kimlerin kalacağı bunu kestirmek lazım.
Luffy vs Fujitora (bu fazla iyimser kaçabilir :) Doflamingo olabilir)
Zoro vs kılıç kullanan kim varsa klasik yani başka bir şey beklemek olmaz :)
Sanji vs Diamante olabilir herhalde :)
Law ise plan adamı içinde bulunduğu karmaşadan kurtulmak için taş kağıt makas olayına girebilir :)

ve son olarak Hepimiz Lucy'yiz:oleyo:
Diamante zaten arenada onu lufyy indirecek. Trebol sanjiye zırhlı olanda zoro veya frankynin
 
Bize diyene bak Coribouy kral yapan adam :oleyo2:

Biz tahmin yürütmeye çalışıyoruz. [ Zaten yaptığımız iş bu değil mi :D neyse ]
Belkide arenadaki adamların ödülü bırak 50 10m bile etmez ama bana mantıksız geliyor işte bırak en kısası Bellamy felan katılıyor 200m adam ne akla hizmet katılıyorsun arenaya katılana bedava aş mı veriyorlar :oleyo2:
Adam King zaten. Bu nedenle Caribou'nun kral olmasında bir sakınca görmüyorum :flaugh: Buradan gördüğüm kadarı ile sen de bir sakınca görmüyorsun değil mi :flaugh:

Tahminlerde o kadar kesinlik konuşuluyor ki. İstemeden de olsa cevap yazmak istedim. Yok Luffy'de 100 m lik 8 adam var. Kafa dede de 5 tane var. O zaman Luffy, Kafa dede'yi hemen döver falan diye söylemler gördüm :hhh:
 
bide bakıyorsunuz bi sonraki manga da C listesinndeki dövüş bitti kazanan lucy diye anons eder se olan bize olur mal gibi ortada kalırız luffyde ordan bize sısısı diye gülerek çok eylenceliydi derse sınır mınır goremeyiz artık derim D:
 
bide bakıyorsunuz bi sonraki manga da C listesinndeki dövüş bitti kazanan lucy diye anons eder se olan bize olur mal gibi ortada kalırız luffyde ordan bize sısısı diye gülerek çok eylenceliydi derse sınır mınır goremeyiz artık derim D:
Öyle bir küfür ederimki odada çalışan herkes kulaklarındaki cınlamanın neye sebep oldunu anlayamaz sen o kadar adamları öv öv bi baktın arena bitti sonra .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık