Helal olsun. Ben nasıl okuyosam artık hiç bişeyi farketmemişim işaretli olanBu arada arenanın etrafı suyla kaplı ve görünen o ki merkeze bağlı köprüler geri çekilebiliyor. (705. sayıdan değil tabi ki bu sayfa ama olsun söyleyeyim dedim)
![]()

Helal olsun. Ben nasıl okuyosam artık hiç bişeyi farketmemişim işaretli olanBu arada arenanın etrafı suyla kaplı ve görünen o ki merkeze bağlı köprüler geri çekilebiliyor. (705. sayıdan değil tabi ki bu sayfa ama olsun söyleyeyim dedim)
![]()
Ben çamura yatarım. Ne de olsa benim eleman Caribousfm1903 VS ufo44
Fight !!!![]()
Bana uyar paşam. Yeri sen belirler@Ufo44 Kavga edeceğin varsa biz yapalım yabancıya gitme
Robin yaktı kül etti beni![]()
Hakkaten ben de gıcık oldu şu velete. Çaktırmadan elleşip duruyor millete. Copper'ıda saf gördü kullanıyor. Kendine köle yapmış.her gecen sayı şu momoyu bulup öldüresim geliyor bildigin şerefsiz adam
lawın salvador dali tarzı ince bıyıklarda yakıyor hani![]()
law ayak üstü yeni planlar ayarlayarak farkını gösterdi adamsın
bakalım dofla bulusunca nasıl olacak olaylar yanlıs okumadıysam yeni amiralimizde oraya dogru gidiyordu. ortalık zaten karısıktı tümden karısacak gibi cp0 sayesinde
Resimli tespitlerin cok guzel. kutlarim!Bu arada arenanın etrafı suyla kaplı ve görünen o ki merkeze bağlı köprüler geri çekilebiliyor. (705. sayıdan değil tabi ki bu sayfa ama olsun söyleyeyim dedim)
![]()
Üzerinde Dofun pelerinine benzer bir şey var alakaları olabiilir.![]()
Şöyle bir tespit daha yapmışlar ama uzaktan gelirken boynuz yok gibi gözüküyor. Bende fazla ihtimal vermiyorum ama belki de çıkar.