bende öyle düşünüyorum yoksa ordan kurtulma şansları yok.gerçi ben enseleneceklerini düşünüyorum.lawı fena hala sokacak dof.Yalnız bu Law Dof'a bir ayarda Green Bitt'te verirse Dof sinirden ölür heralde , adam 2-0 önde orada da bir posta ayar verdi mi serinin adını değiştirsin artık Luffyden daha ön plana çıktı.
Muhtemel düşüncem Law Dof'un kalbini alacaktır takas karşılığı, yoksa Greenbitten sağ çıkamazlar bizimkiler.
zaten ya Kaido Türk teması olacak yada Antik krallık![]()
Ben de Law Green Bit'i karıştıracaktır. Sonuçta denizcileri de Dof'u da oraya yönlendirdi. Biliyoruzki 1 amiral gidiyor oralara. Green Bit kan gölüne döner.Yalnız bu Law Dof'a bir ayarda Green Bitt'te verirse Dof sinirden ölür heralde , adam 2-0 önde orada da bir posta ayar verdi mi serinin adını değiştirsin artık Luffyden daha ön plana çıktı.
Muhtemel düşüncem Law Dof'un kalbini alacaktır takas karşılığı, yoksa Greenbitten sağ çıkamazlar bizimkiler.
Arkadaşım olmayacağını bende biliyorum da niye direk gerizekalı damgası vuruyosun ki ?İlginç fantaziler ama olmaycak duaya amin demek gibi bir şey. Bknz: Allahım şu kuluna akıl fikir ver.Amin