Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 703 Bölüm Yorumu / 704 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji aslanım yer zaten oda bence bunu gözümüze sokmaya çalışıyordu alevli saldırılarla borsalino da ki gibi o ışık tekmesi atıyor sanji alev tekmesi çok iyi olurdu sizin fikriniz nedir?

Yalnız bu Law Dof'a bir ayarda Green Bitt'te verirse Dof sinirden ölür heralde , adam 2-0 önde orada da bir posta ayar verdi mi serinin adını değiştirsin artık Luffyden daha ön plana çıktı.

Muhtemel düşüncem Law Dof'un kalbini alacaktır takas karşılığı, yoksa Greenbitten sağ çıkamazlar bizimkiler.

Bir arkadaş yazmıştı şaka yolluda olsa benim kafama yattı Zoro yolunu kaybedip Green Bit'e gidebilir :)

Yalnız bu Law Dof'a bir ayarda Green Bitt'te verirse Dof sinirden ölür heralde , adam 2-0 önde orada da bir posta ayar verdi mi serinin adını değiştirsin artık Luffyden daha ön plana çıktı.

Muhtemel düşüncem Law Dof'un kalbini alacaktır takas karşılığı, yoksa Greenbitten sağ çıkamazlar bizimkiler.
bende öyle düşünüyorum yoksa ordan kurtulma şansları yok.gerçi ben enseleneceklerini düşünüyorum.lawı fena hala sokacak dof.

Ben de Law Green Bit'i karıştıracaktır. Sonuçta denizcileri de Dof'u da oraya yönlendirdi. Biliyoruzki 1 amiral gidiyor oralara. Green Bit kan gölüne döner.

RYUU

2 meyve yeme olayı karasakal gibi luffyde de olabilecek gibi duruyor.Gura Gura yı bence sadece yami yami sayesinde değilde marconun dediği gibi karasakalın fiziksel bir farklılığından olabileceğini söylüyordu.Bu fiziksel farklılıkta luffyde gomu gomu sayesinde gerçekleşmiş olabilir.Dof la karşı karşıya kalınca zor duruma düşmesi halinde yiyebilir.Çünkü dof un ip özelliği luffy nin antisi gibi oldukça zorlu geçecek.

Şu Sanji'nin kadınların kölesi olma huyuna sinir oluyorum. Enies Lobby'deki olaydan daha sinir bozucu olacak anlaşılan.

Luffy meyveyi kollezyum2da kazancaktır ancak meyveyi sunny'de saklayacaklardır.Bu arada Luffy ilk bölümlerde bana 10 tane tayfa üyesi yeter demişti şuanda Luffy saymazsak 8 üye var. Jimbe zaten söz vermişti tayfaya katınacagım diye geriye 1 tane üye daha kalıyor mera merayı bence ona yerdirtecek.Tayfaya katılacak yeni üye bence Kinemon olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık