Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 701 Bölüm Yorumu / 702 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolkien'in orta dünyası, pek One Piece evrenine uygun değil. Ama dediğin gibi bir ırk oluşturabilir Oda. Devler, Cüceler, Balıkadamlar vs gibi bir nesil olur. Ama ben son bölümde robot garsonun söylediği lafa takıldım. Perilerin efsanelerde geçen varlıklar olduğundan bahsediyor. Berserk'teki Elf denilen topluluk da perilere deniyor. Kanatlarından çıkan peri tozu, insanların yaralarını iyileştirebiliyor.
elfler çıkarsa ya tolkienin tarzında çıkartacak yada berserkteki gibi.ben tolkienden yanayım :D

Tayfa Wano krallığına gidecek mi yaw acaba. Giderse çok kral olur bence. Zoro nun bir kaç vssini izleme fırsatı buluruz o zaman işte :alkis:

o görme engelli dayıdan bayağı olay bekliyorum gorosei oğlu paşa torunu bişey çıkıcak o herif dediydi dersiniz. yahut kinemonun aradığı samuray da olabilir. o filmle ilgili spoiler veren arkadaşa hitaben zaten kılıç saldırısında birazcık gözleri gözüküyor gibi sanırsam ?

o görme engelli dayıdan bayağı olay bekliyorum gorosei oğlu paşa torunu bişey çıkıcak o herif dediydi dersiniz. yahut kinemonun aradığı samuray da olabilir. o filmle ilgili spoiler veren arkadaşa hitaben zaten kılıç saldırısında birazcık gözleri gözüküyor gibi sanırsam ?
filmi izlemek lazım:D ben izledim iyi bir filimdi.. kılıç çekişi felan bizim kör adamla aynı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık