elfler çıkarsa ya tolkienin tarzında çıkartacak yada berserkteki gibi.ben tolkienden yanayımTolkien'in orta dünyası, pek One Piece evrenine uygun değil. Ama dediğin gibi bir ırk oluşturabilir Oda. Devler, Cüceler, Balıkadamlar vs gibi bir nesil olur. Ama ben son bölümde robot garsonun söylediği lafa takıldım. Perilerin efsanelerde geçen varlıklar olduğundan bahsediyor. Berserk'teki Elf denilen topluluk da perilere deniyor. Kanatlarından çıkan peri tozu, insanların yaralarını iyileştirebiliyor.
hacı ODA öyle bir elf yaparki sana feleğini şaşarsın ben bu adamdan korkarım Troll gibi elf yaparsa şaşmamelfler çıkarsa ya tolkienin tarzında çıkartacak yada berserkteki gibi.ben tolkienden yanayım![]()
yazan arkadaşın kaynağı sağlamdı bende o kaynak yokBu haftada sen uydur![]()
Franky bunu bir övgü olarak mı almalı bilemedimyazan arkadaşın kaynağı sağlamdı bende o kaynak yok![]()
filmi izlemek lazımo görme engelli dayıdan bayağı olay bekliyorum gorosei oğlu paşa torunu bişey çıkıcak o herif dediydi dersiniz. yahut kinemonun aradığı samuray da olabilir. o filmle ilgili spoiler veren arkadaşa hitaben zaten kılıç saldırısında birazcık gözleri gözüküyor gibi sanırsam ?
geçen hafta da baya övülmüştü.. bende övgü olarak söyledim...Franky bunu bir övgü olarak mı almalı bilemedim![]()