Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 701 Bölüm Yorumu / 702 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alex Louis Armstrong

Dof Ussop'u çok güzel yakalayıp kontrol eder, bu Law'ın aklından ne geçiyor, iradesi yüksek adam alması lazımdı yanına, ama düşünüyorum CC'İ verdi Dof zaten dolu durumda sinirden, aldığı gibi 3'ünüde gömer oraya, Law kesin bişeyler planlamıştır, cesur adam ben Luffy ve Zoro'dan aşşağısını almazdım şahsen.
Law CC'nin kalbini yanına alabilir dof'ada öyle verip bir kazık atmış olur yada en kötü uzaklaşmaları için kullanır o kalbi veyahut başka gövdesini.

Dendiği gibi Law planını uzaktan halledebileceği şekilde düşündü heralde. Diğer türlü Robin ve Usopp arasında bağlantı ve ortaklık yok.

Teori:

eğer bu kör adam yeni amiral ise ve böyle bir kılıç yeteneği varsa Hell
+ Ateş meyvesi sizce ehh ehh :oleyo2:

Hadi bakalım . Gerçi bende isterim katılmasını çok sevdim karakterimizi (nedendir bilmiyorum) . Kanım ısındı diyelim . Ama sanki olmayacakmış gibime geliyor . :(
bence kinemon'un bu [adını unuttum bepoların olduğu ada] sevdası yüzünden Wano'dan sürdüler ve bizim tayfaya katılacaklar baba oğul :D olabilebilir :D

Bence luffy beyaz sakal gibi tümen komutanları olacak sonucta jimbei gelecek adam kaptan samuraylardan bahsedildi adamlar bir iki tane degil 4 tane oldugu söylendi bide kukla adasındalar luffy garanti bir kaç tane kuklayı tayfaya katmaya çalışır ki bence en az bir kuklayı tayfaya katar bu luffy yi biliyorsunuz bir garip canlı gördümü çagırıyor tayfaya belkide periyi katacak ama bu arcta kesin birini katar tayfasına bence.Deniz kızı prenses de gelecek tayfaya hal böyle olunca tek gemi yetmeyecek gibi luffy e zaten jimbei ve tayfası katılınca hazır bir tümen olacak samuraylar ikinci tümeni oluşturur diyer adalarda bu tümenler artar bu gidişle

Elfler'in One Piece'e girişi için zemini hazırladı oda. Bir peri efsanesi(!) attı ortaya. Her zaman olduğu gibi bu efsane de gerçek olacak ve daimi iyileştirme gücüne sahip Elfl'eri göreceğiz bence. Tabi bu Elf tanımı Berserk'te geçen Elfler hakkında geçerli ama şöyle bir şey de var ki Oda, Berserk'teki Guts'ı alıp ikiye bölmüş ve yarısıyla Mihawk'ı kalan yarısıyla da Zoro'yu yaratmış. Mihawk'ın kılıcı Kokuto Yoru ile Guts'ın kara kılıcı aynı. Guts'ın fiziksel yapısı ve hayvanlığı ile Zoro'nun yapısı aynı. Hatta Guts bir bölümde tek başında 100 kişilik bir birliği katleder. Zoro da ne tesadüftür ki Viski tepesinde tam 100 kişiyi öldürür. Hal böyle olunca Elfler One Piece için hayal değil. Bekleyip görelim. ;)
elfler çıkarsa büyük bir ihtimal bizim ussop için power up yeri olur.nasıl ki wano zoro için olacak.tolkienin kitabından esinlenmiştir inşallah mangaka :) esinlenmişse okçu birlikleri yani nişancılıkları ön planda olan bir ırk çıkar karşımıza(bir thranduil yada legolas gibi adamlar görmek güzel olurdu :good: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık