icdedpeople
34proof34
Filmin sonunu söylemeyeydin iyiydi
Filmin sonunu söylemeyeydin iyiydi

OOOOOOOOOO diyon büyük spoiler var. [ Op için diyorumBen bu filmi izlemiştim yalnız filmin sonunda adam megersek kör değilmiş sırf kendisinini güçlendirmek için gözleri kapalı yaşıyor.
34proof34
Filmin sonunu söylemeyeydin iyiydi![]()
Mihawk vs. Vista'da zarar vermiyor ile alakası yok . Tekrar izlerseniz o vs. de Mihawk Vista'nın suratına bile bakmıyor . Dövüşü önemsemiyor bile o arada Luffy de gözleri hep . O anda muhteşem Luffy'nin asıl gücü olayına filan giriyor yani .Benim anlamadıgım Mihawk ın güçsüz oldugu nerede geçiyor savaşta adam çiçek kılıcla dövusurken zarar veremiyor tmm da Mihawk ın sadece 10 dakkada bir dümen komutanı olan kılıc ustasını yenmesini beklemeyin one piece de birbirine yakın güçteki rakiplerin savası çok uzun sürüyor yada sunuda söyleyeyim luffy nin rakibi ne kadar güçlenirse yenme süresi o kadar artıyor mesela alvidayı birkaç saniyede morganı birkaç dakkada ussop un koyundeki adamı bir saatte filan yeniyor en son moria yı bir gunden uzun surede yeniyor seviyelr arttıkça yenmesüreside artıyor mesala amirallerin dövusu 8 günde bitti yani o kadar kısa sürede yenemedi diye güçsüz olmasını anlamadım Mihawk ın