Bu adam bu kılııç hareketiyle hem Mihawk'ı hem de Wb'yi top eder. Ayrıca Mihawk da kim oluyor. Wano dururken en iyi kılıç ustası Mihawk da olmaz. Bunlar nasıl yorumdur anlamadım. 2 dk da Mihawk'ın pabucunu dama attınız. Diğerlerinin ne yaptığını gördünüz de böyle düşünmeye başladınız onu da anlamadım. Bir adama en güçlü kılıç ustası deniyorsa öyledir. Görmediğiniz bir şeyi gördüğünüz bir şeyden çok üstün görmenin mantığını anlamakta da zorlanıyorum.
Gelelim 2. meseleye. Bu adam amiral olamaz. Diğerleri bu adamı çok aşağıladı. Hiçbir amiral buna izin vermezdi lafı. Niye izin vermesin. Tüm amiraller illaki hayt huyt diye dolanıp, kendilerine toz kondurmaya kişiler mi olacak. Sanki buradaki kimse Shank'sı hiç görmemişler gibi. Dağ haydutunun birisi geldi ve Yonkou'lardan birine yapmadığını bırakmadı. Shanks' ne yaptı peki. Boşver gitsin dedi. Amirallerden birisi de böyle bir şey yapabilir.
Gelelim 2. meseleye. Bu adam amiral olamaz. Diğerleri bu adamı çok aşağıladı. Hiçbir amiral buna izin vermezdi lafı. Niye izin vermesin. Tüm amiraller illaki hayt huyt diye dolanıp, kendilerine toz kondurmaya kişiler mi olacak. Sanki buradaki kimse Shank'sı hiç görmemişler gibi. Dağ haydutunun birisi geldi ve Yonkou'lardan birine yapmadığını bırakmadı. Shanks' ne yaptı peki. Boşver gitsin dedi. Amirallerden birisi de böyle bir şey yapabilir.