Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 701 Bölüm Yorumu / 702 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani doğru söylüyorsun çok iyi gidiyor franky bile kıllandı bu durumdan,dof onu çiğ çiğ yiyecek.Tamam luffy dövsün filan o zaten allahın emri ama law iyi bir dayak yesin doftan haketti valla :D Smokerın,kinemonun hepsinin acısı çıksın.
Law a bu öfke niye yahu:D
Tutup temiz bir herif olduğunu iddia etmeyeceğim ama Dof gibilerin yanında melek be adam:D

Soytarii26

Adamın gözünü Mihawk almış derdim de o gözler çocukken de vardı sanırım

Law a bu öfke niye yahu:D
Tutup temiz bir herif olduğunu iddia etmeyeceğim ama Dof gibilerin yanında melek be adam:D
Doflamingo - sama'ya yamuk yaptı çünkü kazık attı,Enel cezasını verecek :D

Adam onu küçük kardeşi gibi görürken gidip 10 senelik emeğine kuruluyor.Lawın emeğe saygı + rep kavramı hiç gelişmemiş :D Dayağı yesin aklı başına gelsin.

Acaba wano da zoronun elindeki kılıcı görünce ne diyecekler bunu cok merak ediyorum
law kötülüğün kazanmasını istemediğinden böyle birşey yapiyor bence kendisinin bi çıkarı olsa smile fabrikasını yıkmak istemez dofu devre dışı bırakıp kendi başa geçmeye çalışırdı tabi buna luffy de izin vermezdi

Doflamingo - sama'ya yamuk yaptı çünkü kazık attı,Enel cezasını verecek :D

Adam onu küçük kardeşi gibi görürken gidip 10 senelik emeğine kuruluyor.Lawın emeğe saygı + rep kavramı hiç gelişmemiş :D Dayağı yesin aklı başına gelsin.
Adalet anlayışın beni büyüledi:)
Dof un yolu belli(yollu) ,o kazık yemeyecek de kim yiyecek:D Vergo yu ,Monet yi filan da nakaması olarak görüyordu,ölün dedi la nakamalarına:D

Caribou'nun bulduğu fabrika Kaiodu'nunmuş diye okudum doğru mu ? Ben ilk gördüğümde Law'ın aradağı fabrika olduğunu sanmıştım . Savaştan ötürü Mihawk reyizin güçü gözlerde düşürülmüş . Ama bence şöyle düşünülmeli ; sonuçta bu adam sadece fikir edinmek iiçin savaş sahasına indi buna shic.ler bile şaşırdı . Adam hiç bir ciddi saldırı yapmadı ki . Wb'yle aramdaki farkı bir görmek istiyorum dedi kılıcını yukardan aşağı salladı ve jozu saldırının yönünü değiştirine kadar epey uğraştı . Mihawk reyiz bence savaşa göre değerlendirilmemeli sonuç olarak hiç ciddi dövüşmedi bence gramını bile göremedik diyebilirim . Dünya'nın en iyi kılıç ustası deniliyorsa öyledir . Samuray olayları filan hikaye çıkacak ileride , Mihawk'tan tereddüt edenler için . :D

Adalet anlayışın beni büyüledi:)
Dof un yolu belli(yollu) ,o kazık yemeyecek de kim yiyecek:D Vergo yu ,Monet yi filan da nakaması olarak görüyordu,ölün dedi la nakamalarına:D
Ben luffylerin taraftan bakmıyorum olaya.Dressrosadan yorumluyorum :D Adalet kavramıylada bakmıyorum.Dofun dediği gibi güçlü olan adalettir bu kadar basit.Savaşı kazanan kendi kurallarını koyacak,kendini doğru sayacak.Adam gerçekçi luffyler gibi imkansızın peşinde koşmuyor.O yüzden ölürken saygı duyuyor nakamalara,yada büyük hayali için ölmelerini istiyor.Vergo,monet zaten bunu göze alarak girmiş tayfaya. Yeri gelirse ölmek için.Luffylerin yaptığı sadece shounenlerde olur.İmkansızı kovalayıp robini kurtarmak ancak Oda el atarsa gerçekleşir.Op karakterleri evrenlerini gerçek dünya olarak görüyorlarsa onlar için imkansız bir olay.

Ben şimdi gidip dünyanın en korunaklı hapishanesini adamlarımla birlikte basıp kardeşimi kurtarıcam desem sanırım herkes ölür bu yolda.Dolayısıyla dof gibi mantıklı olanı seçerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık