Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 701 Bölüm Yorumu / 702 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fujitora gelipte hepsini kalaylasa lawın planı bozulsa ortalık cümbüşe dönse ne kadar güzel olurdu.Lawın atmaya çalıştığı kazığa oturmasını izlemek isterdim doğrusu.

Ee abi çevirisi gelmeyecek mi ? Allah rızası için biri yapsa
Çeviri yapıldı hacım, V-Team konusuna bakarsan görebilirsin ve oradan indirebilirsin.

Bu arada avatarın Gece'nin kullandığıyla aynı. Ben isme bakmadan avatara baktığımdan Gece geri döndü siteye sandım da heyecanlandım yahu. :/

Fujitora gelipte hepsini kalaylasa lawın planı bozulsa ortalık cümbüşe dönse ne kadar güzel olurdu.Lawın atmaya çalıştığı kazığa oturmasını izlemek isterdim doğrusu.
Bunu 7.kez söylüyorum ama Law ın bu işten zararsız çıkması benim için olası değil.Bir shounende ancak "asıl kötü" nün planları böyle uzun bir süre kusursuz ilerleyebilir:)

Kaptan Zoro

Eger wanoda elmasi kesebilen birisi varsa o zaman sahingozlu en iyi kilic ustasi degildir.

Samurayların dünya çapında nam saldığı nerede geçiyor acaba? Bizim tayfadan sadece Brook'un birkaç şey bildiği bir Wanokuni var şu anda elimizde. Robin bile değil bak, Brook diyorum. Roger'ın çaylak zamanlarını hatırlayan 90 yaşındaki adam bile çok fazla şey bilmiyor. Şimdi dünyaya nam salan Samuraylar oluyor! Mihawk'ın ünvanı da kesin. Göreceli falan değil. Bu bence çeviriden kaynaklanan bir durum.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/700/14
Bu çeviri geçen haftanın Mangastream çevirisi. Burada Rakipsiz Kılıçustası diyor. Bazı yerlerde En İyi - En Güçlü - Yenilmez olarak geçtiği de oldu. Hangisini seçersen sonuçları daha başka çıkar.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Wano_Country
Tanım burda Hükümetin bile kolunun uzanamadığı adamların bulunduğu denizcilerin giremediği ada, kaç arc öncesinden Dr.hogback bahsediyor bu adamlardan, Ryuuma'nın nasıl bir adam olduğunu biliyorsundur zaten adamın konularında herkes samurayların überliğinden bahsederdi(ben dışında) ejder kesme olayı ateş kesme gibi , şimdi adamlar tanınmıyor Brook biliyorda Robin bilmiyor demenin anlamı yok.

Rakipsiz demek de aynı anlamda adamın OP dünyasında kılıç konusunda bileğini bükecek yok demek iki çeviride.

Bence mihawk wanoda giriştiği bir düello sonucu kokutou yoruyu elde etti ve bu yüzden tüm dünya tarafından ünvana layık görüldü.En güçlü kılıcı en güçlü kılıç ustası hakeder mantığı.Kokutou yorunun sahibini yenip kılıcı elde etti.

O değilde Oda Reyis Venedik'te Arabistan'da İspanya'da Japonya'da -Sibirya Rusya veya Kutuplar- (hangisi olduğundan emin değilim) vs geçen ciltler yaptı acaba Türkiye'de veya Osmanlı'da geçen bi bölüm olur mu ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık