Tarih senin bu emeklerini asla unutmayacak evlat! Yürü! bu kutlu davanın önderi ol!!Evin yanında ki cami var.Hemen gidiyorum.
Tarih senin bu emeklerini asla unutmayacak evlat! Yürü! bu kutlu davanın önderi ol!!Evin yanında ki cami var.Hemen gidiyorum.
Saat 21:00'de oy kullanıyoruz mümkün mertebe. Link paylaşırken belirtelim.Link yollayın arkadaşlar bana
Smoker forum ile arası kötü olsa bile fantastikceo'ya yazabiliriz.Ekşi Sözlük'te başlık açılsa cidden binlerce oy potansiyeli var. Ayrıca Facebook'ta epey kalabalık One Piece grupları var, oralardan da duyuru yapabiliriz.
Hayır yalan da değil üstelik.Camii'ye git. Vatan meselesi de; kesinlikle izin veriyorlar.
Son zamanlarda milliyetçiliğim; aşırı tavanda. Hele o son youtube videosunda daha da arttı.Hayır yalan da değil üstelik.
Aslında o taraflarda One Piece fanı Asya kadar olmasa da fazla.Nasıl trol dönüyor anlamıyorum.Worst Gen veya AP forumlarında yüzlerce kişiyi kapsayacak bir örgütlenme olması lazım karakterleri listeye sokabilmek için.North america da çok büyük troll dönüyor bakmayın...