Neo kim ?
Fantastik Çöpo'nun aksine teori çalmadan video yapan kısa sürede 1K aboyi yakalamış One Piece takipçisi
Neo kim ?
Kendisine ekşi sözlükte rastlamıştım.Sanırım sözlük yazarı kendisi.
Fantastik Çöpo'nun aksine teori çalmadan video yapan kısa sürede 1K aboyi yakalamış One Piece takipçisi
21:00-22:00 arasında oy veriyoruz.21:05 veya 20:55 de versek oy ne fark eder. Hangi aralıkta vermemiz lazım
Artık oyları düzenli olarak X-Drake veriyoruz. BeklerizJango'ya verin.
Bir teori vardı globalde.Luffy'nin jangonun hipnozundan aslında hiç çıkmadığı ve bossları o şekilde indirdiğini söylüyordu ikinci yarıya kadar.
Bana etiketten bildirim gelmedi. Diğerlerine de gelmemiş olabilir.Doluşun.
@Baryshx @Jiraiya @Kaidou @Shakan @justahuman @senpaii @Earendill @Yamato @Chris @Sakata Gintoki @Mewtwo @RORONOA @FearOfDhark @Gon Freecs @Mushelia @Nico Robin @Donquixote Doflamingo @Leşker @Tosbağa @Trapspringer @Kuromi @Tiksav Lee @Kenshiro @kaizokuou @DE4THNIGHT @RectLat @Aiden @Kuroashi no Sanji @01746 @Kaidou @Tilqi_Gin @Scratchmen Apoo @Kenshiro @sensey @Borsalino @Rebellion @Fruit Punch Samurai @Dracule @Bavs @Monkey D. Luffy @Bvpex @Donquixote Doflamingo @Cavitq11 @SavaskuşuMARCO @Perona @İllumiuchiha @Pan @Mewtwo @Count AlucardONE PIECE WORLD TOP100
Get ready, it's time to vote!Who will you choose from ONE PIECE's treasure trove of characters to be your ichiban, your number one?!onepiecewt100.com
Etiketten rahatsız olan kızgın atsın bir daha atmayım.
Belki tam o sırada konuya bakmışsındır, zile bassana yukarıdaki orada var mı?Bana etiketten bildirim gelmedi. Diğerlerine de gelmemiş olabilir.
Yok.Belki tam o sırada konuya bakmışsındır, zile bassana yukarıdaki orada var mı?