Bizim mahallede megafonla anons yapabilirim.En az 100 kişi oy verir herhalde.Bu gidişle Drake birinci olmaz. Ama ben 20 kişiye oy verdittirebilirim. Var mı arttıran ?
Bizim mahallede megafonla anons yapabilirim.En az 100 kişi oy verir herhalde.Bu gidişle Drake birinci olmaz. Ama ben 20 kişiye oy verdittirebilirim. Var mı arttıran ?
Yapamazsın ki.Bizim mahallede megafonla anons yapabilirim.En az 100 kişi oy verir herhalde.
Yaparsam videosunu buraya atarım.Sorun şu ki megafonu nereden bulacağım.Yapamazsın ki.
Camii'ye git. Vatan meselesi de; kesinlikle izin veriyorlar.Yaparsam videosunu buraya atarım.Sorun şu ki megafonu nereden bulacağım.
Belki X-Drake köstek olmak istememişlerdir, bi de böyle düşünVay arkadaş deveye bizim forumdan bu kadar köstek beklemiyordum
Evin yanında ki cami var.Hemen gidiyorum.Camii'ye git. Vatan meselesi de; kesinlikle izin veriyorlar.
benim aklım gerçek türk'te kaldı yav moral bozukluğum ondan. bu operasyonu kaldıramadımBelki X-Drake köstek olmak istememişlerdir, bi de böyle düşün
@Wuma 'ya söyleyin başlık açşın.Başka forum sitelerine de yazalım. Donanımhaber, Kayıp Rıhtım. Ekşi hesabı olan varsa yazsın oraya. Ya da yok ekşi kalsın.