Aynen oyların büyük kısmı 1. Asya 2. Japonyadır.Arabistan, İsrail, İran, Suriye, Irak, Katar falan kapsıyor herhalde bizimki.
Aynen oyların büyük kısmı 1. Asya 2. Japonyadır.Arabistan, İsrail, İran, Suriye, Irak, Katar falan kapsıyor herhalde bizimki.
Zoronun kılıcı Wado ichimonji? :d hem Kuinanin kılıcı, hem Zoronun kılıcı manevi değeri var djshjsbdZaten anketin bi ehemmiyeti kalmamış, olabildiğince absürt tiplere basalım oyları. Hiç listeye girme imkanı olmayan karakterler 1 saatliğine de olsa liste görsün bence.
Neden olmasın, bana uyar, ne güzel mutlu ederiz kılıcı hem.Zoronun kılıcı Wado ichimonji? :d hem Kuinanin kılıcı, hem Zoronun kılıcı manevi değeri var djshjsbd
Tipe bak. Forumda iddiaya girsem bana en ağır ceza bu tipi avatar olarak kullanmak olur herhalde : (Zoronun kılıcı Wado ichimonji? :d hem Kuinanin kılıcı, hem Zoronun kılıcı manevi değeri var djshjsbd
Zoro ve Şanks zaten girerler. Önemli olan X Drake gibi Türkleri temsil eden karakterleri sokabilmemiz.Düzenli organize olup oy verecekleri beliryeyip dağıtmamız gerek zor olur.
Ama ben X-Drake'yi ilk 50'ye sokalım düzenli olarak herkese bildirim gitsin diyorum. Yani yapabildiğimizi gördük zaten. Ama bir kıymeti olsun. Asıl sonuçlara etki edelim.
İlla Drake olacak diye bir şart yok. Forumda çoğunluk Zoro'yu birinci yapalım derse ona da uyarım ben.
Shanks'i ilk 5'e koyalım derlerse de hiç sevmem Shanks'i ama uyarım : P
Orochi'yi birinci yapalım.Aynen oyların büyük kısmı 1. Asya 2. Japonyadır.
Benim düşüncem o. Zoro neyse de Shanks'i şaka amaçlı söyledim zaten.Zoro ve Şanks zaten girerler. Önemli olan X Drake gibi Türkleri temsil eden karakterleri sokabilmemiz.
Dikkat de çeker hem kılıcı 1. yapmakNeden olmasın, bana uyar, ne güzel mutlu ederiz kılıcı hem.