Orta Doğu'da yakıtları yeniden dağıtıyoruz : ))Orta Doğu'da kartları yeniden dağıtıyoruz
Orta Doğu'da yakıtları yeniden dağıtıyoruz : ))Orta Doğu'da kartları yeniden dağıtıyoruz
ben de ama sadece bizim forumun küçük kısmıyla bile oluyor demek kiAma ben 1. olamaz diye düşünüyordum açıkçası. X-Drake'yi yapmak kolaydı çünkü başka verenler de olmuştur.
Belki üye olmayıp forumu takip edenler de destek olmuşturben de ama sadece bizim forumun küçük kısmıyla bile oluyor demek ki
selam olsun onlara. şuanda bu mesajı gören 6 ziyaretçi kardeşimizi üye olmaya davet ediyorumBelki üye olmayıp forumu takip edenler de destek olmuştur
Çok şey istiyorsun sen deİkinci Croco üçüncü de Süleyman olsa daha iyiydi.
Bence de. Sabah aklıma gelmişti. Konuyu okuyup üye olmayan veya aktif olmayan üyelere de sizde mesaj atın yazalım okuyup eşlik etsinler diyecektim. Ama dediğin gibi zaten veriyorlardır muhtemelen.Belki üye olmayıp forumu takip edenler de destek olmuştur
Geçen biri son dört günün oy dağılımını atmıştı Luffy 920, Zoro 800 küsür bi şeydi. Yani o kadar fazla oylar yok genelde 920 varken bizim belli bir saat aralığında birinci olmamız basit. Bir bölgedeyiz ve saatlik yenileniyor sonuçta.40 50 kişiyle filan 1. olunuyosa baya salınmış demek ki